Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

zedral

8. 1. 2009 23:04
Houby teroristi

Vzdyt si ta dvojcata americani odpalili sami... na webu je o tom uz informaci dost

0 0
možnosti

Hugo.z.Lipek

5. 1. 2009 13:22
pravda

souhlas s názorem syna p.Daníčka.Dokud bude žít v IZR jediný Arab,nebude klid.Řešení snad po NATO-OSN.S Araby nelze uzavřít žádný mír,jsou lháři a podvodníci s vymytými mozky tou jejich propagandou a převážně negramoti.EU

0 0
možnosti

pidla

5. 1. 2009 9:57
Karma ,

ano, je to tak, naštěstí lze informace zcela snadno najít, porovnat a s vědomostmi z historie dávné i nedávné a s encyklopediemi si udělat vlastní obrázek situace. A ještě něco, je velmi těžké trochu neobdivovat Židy, protože to, kolikrát od překročení Jordánu vstal ten národ skoro z mrtvých,je obdivuhodné.

0 0
možnosti

lopata12345

4. 1. 2009 22:38
Blog

Diky, ze pisete R^.

>

Nelamte si hlavu s tim, ze jste proizraelsky. Jste v Izraeli, ctete izraelska media a mozna jste mel zkusenost s nasledky raketoveho utoku. Z meho pohledu je vas blog cenny hlavne tim, ze z nej vnimam atmosferu v Izraeli a malo prezentovany pohled na situaci.

0 0
možnosti

Zamete

5. 1. 2009 11:00
Re: Blog

Mě dost nepotěšila reakce syna pana Daníčka (ne že bych se mu divil), že je Palestince nutné vybít. Myslím, že to samé si myslí plno dalších dětí v Izraeli a plno dalších palestinských dětí o Izraelcích. Bohužel to nedává velké naděje na mír v budoucnu. ;-(

0 0
možnosti

lopata12345

4. 1. 2009 22:30
Rusko

Pane Danicku, muzete mi rict co mate proti Rusku? Je  to osobni? Pokud ne tak by me zajimali nejake poradne argumenty.

>

Ad Vladimir Putin. I zde mi unika vas postoj. Pan Putin neni zrovna prozapane naladen, ale pro Rusko je osobou, ktera prokazatelne zvedla jeho hodnotu. Je tvrdy a panovacny, ale ma vysledky. Narozdil od ceskych politiku. Jako uvedomte si, ze urcite kultury nad sebou potrebuji tvrdsi ruku. Jinak se stat utopi v chaosu. Priklad: Sadam Hussain byl silenec, ale jeho skore pri beznem roce vlady bylo nekolik set mrtvych (spatne) a pod pseudodemokratickym protektoratem je to nekolik tisic rocne (jeste horsi). Stejny vzorec byla Jugoslavie za Tita. Stovky lidi zmizeli rocne. Zato v "demokraticke" valce se pozabijely "pouhe" desitky tisic. To by Tito mohl svym tempem vladnou jeste nekolik stoleti.

>

Odlisujte vic zpravodajskou cast textu, kde jste velikym prinosem od casti nazorove, kde se snadno rozejdeme a casti technicke, kde pri vsi ucte mate mezery.

0 0
možnosti

Zamete

5. 1. 2009 10:55
Re: Rusko

Ona by vláda tvrdé ruky neuškodila ani v Evropě. V Čechách obzvlášť. Srovnat ty prevíty v parlamentu do latě ala Bismarck a anarchisty s nacionalisty jakbysmet. Demokracie je krásná idea, ale těžce nereálná. 8-o

0 0
možnosti

rezjir

4. 1. 2009 21:43
No tak nevím kdo viděl tu miliardu muslimů

tančit, ale na té Tubě je pouze pět krát jeden a tentýž záznam z východního Jeruzaléma + Srbové a Bosňané.

0 0
možnosti

Aaron71

5. 1. 2009 10:48
Re: No tak nevím kdo viděl tu miliardu muslimů

ještě je tam minimálně Irák.

0 0
možnosti

yop45

4. 1. 2009 21:23
11.září

Ano, dobře si pamatuji, jak se tancovalo....pamatuji se i na záběry z Gazy...

0 0
možnosti

rezjir

4. 1. 2009 21:44
Re: 11.září

Pamatujete si špatně, bylo to z východního Jeruzaléma.

0 0
možnosti

miyu

4. 1. 2009 18:06
Karma!

vyborny blog!

0 0
možnosti

MoUdrostrak

4. 1. 2009 18:01
V Afghanistanu se nejenze "chce Taliban vratit" vladnout

ale ziskava podporu na celem uzemi Afghanistanu. Zapad nedokazal afghance presvedcit: Misto "demokracie" nastoloval korumpokracii, jako je/bylo tomu vsude v Jizni Americe a ve tretim svete, kam vstoupila bota americkeho vojaka. Dnes jsou USA z CELE Jizni Ameriky potupne vyhaneni a nestaci si ani balit kartacek na zuby, jaky tam meli jejich "reformy" po desetileti "uspech".

'

Valecni magnati, narkovelkostatkari, zkorumpovani urednici a poddajne silove slozky - to je jediny uspech, ktery Zapad pri nastolovani "demokracie" v Afghanistanu dokazal. Zapad by dokazal uspet jedine tehdy, kdyby "vymenil vsechny Afghance".

'

Staci hovorit s par ceskymi vojaky nebo cleny "rekonstrukcnich" tymu a je vsechno jasne. V mediich si to nikdo z nich nikdy nedovoli zopakovat. Zold na pristich miSSich pravdy a laska se prece muze hodit:-( Co de tyka Israele a jeho mirumilovnosti, staci tam parkrat cestovat incognito a co nejvice nezavisle. Chovani nekdejsich kolonisatoru k domorodcum bylo gentle play... 

0 0
možnosti

lopata12345

4. 1. 2009 21:43
Re: V Afghanistanu se nejenze "chce Taliban vratit" vladnout

Celkem souhlasim. Rozdil mezi (G)Azou a Afganistanem je velikost a historie. (G)Aza ja mala lokalita asi tak 2x Washington, DC. A jeji historie je 50 - 60 let. To se da pri dostatku informaci od kolaborantu vycistit za 2-3 tydny. Afganistan je celkem velky s mimoradne obtiznym horskym terenem a historii nejmene 1 vitezne valky proti supervelmoci (SSSR). Navic ma Rusko duvod trochu afgance podporit, aby si americani uzili svoje pisecne waterloo a srovnalo se skore.

>

Jak pisete Zapad neuspel v importu hodnot. Spis selhal. Zde vyhrava Taliban. Jeho pristup je tvrdy (spis kruty), ale vcelku respektuje mistni klanove hodnoty. Dale je Taliban pomerne "citelny" narozdil od valecnych vladcu. Valka v Afganistanu nebude legrace

>

Divite se Izraelcum, ze jsou od rany? Po 2000 let pronasledovani...

0 0
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 18,62
  • Průměrná čtenost 3410x
Především jsem lékař, mám svoji kliniku a svoji společnost a mám rád svoji profesi.Jsem pravicově zaměřený člověk. Představuji své názory a svůj pohled s výhodou nadhledu od jinud!

Jsem známý tím, že pro pacienty, laiky, i veřejnost popularizuji a vysvětluji různá onemocnění tak, aby to pochopili.  Kolegové mě sice chtějí někdy zabít, neuvědomujíce si, že jejich učená vysvětlení laik nechápe a odcházejíc z ordinace je moudrý přesně tak, jako když do ní vstoupil.