Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

cenzuramodreidnes

7. 2. 2009 12:57
BOJKOT+Nekuopovat modré Respekt,Idnes,Lidovky,které LIDI

nazajímají ale JEN pořádají štvanice na LEVICI ! Karikaturu es kommt der Tag,dlouhých nožů ani všech kalouskovo Jedniček NIC! proto je třeba aby periodika krachla a poznala co to je chodit do práce a nebrat výplaty na vlastní kůži !!!!!!!!!!![>-]RvPak se začnou zajímat o LID jako pan Rath který vyhrál spektrem celé republiky společně s leviciR^[>-]

0 0
možnosti
F

ferdík

7. 2. 2009 20:22
Re: BOJKOT+Nekuopovat modré Respekt,Idnes,Lidovky,které LIDI

Jestli jste půl na půl Maďar s Mongolem(nebo obráceně)tak klobouk dolů.Fakt dobrá čeština.;-D

0 0
možnosti
K

kubíkjansů

7. 2. 2009 12:55
mno

Upřímě: Rath spolu s Paroubkem mi dokážou téměř každym svym projevem pořádně zvednout adrenalin. O tom, že je Rath inteligentní člověk nepochybuju. To co je ale jeho největší problém (dle mého názoru) je především jeho pokřivenej charakter. Projevuje se to jeho bezbřehym oportunismem, populismem, arogancí, sebestředností. To že teď získal funkce a moc nechápe jako službu veřejnosti, ale jenom prostředek pro ukojení vlastních ambicí a obohacení se.

Toť můj názor na pana Ratha, který jsem si utvořil na základě jeho působení na naší politické scéně

0 0
možnosti
JN

honzajaka

7. 2. 2009 12:50
bylo

to dost nešťastné vyjádření, ale v podstatě měl pravdu

0 0
možnosti
JS

x.time

7. 2. 2009 12:45
skoda ze nerika celou pravdu

pisete v claku ze mu vadilo ze premier dohodil svoji pritelkini do funkce ... kdo to nedela asi kazdy cech jen bych zminil povolebni vymenu na vsech dulezitych a vlivnych postech za svoje kamarady .... dale skoda ze nerikal pred volbama pravdu ... zrusime poplatky na ukor royvoju kraja ale to jeste neni vsechno pokud jste opravdu casto u doktora v lekarne tak vas bude na konci roku cekat nemile prekvapeni kdyz vas bude honit danovy urad a myslim si ze souhlas se spracovanim osobnich udaju pri podpisu darovaci smlouvy se projevi nejakym dopisem- vyplachem mozku od socdemaku v dalsi predvolebni kampani

0 0
možnosti
VV

Věstonická Venuše

7. 2. 2009 12:45
Myslím,že i ono " lynčování " se p. Rathovi líbí.

On je šťastný, že se o něm píše, že se o něm mluví, že je vidět v televizi...Malí muži svůj napoleonský komplex unesou málokdy.

0 0
možnosti
MB

brlayz

7. 2. 2009 12:37
Rath

mi nepřipadá moc v pořádku. Je na něm vidět, že je přetížený. Stouplo mu to do hlavy. Podle mě už se vidí v čele SOCDEM, přestože, jak jste se zmínil, je to člověk pravicového rázu. Pokud by se nedej-bože měl někdy stát premiérem, byla by to pro zemi katastrofa. Doufám, že ho dřív odveze ambulance tam kam patří. Bez urážky. Taky se třeba dá zase dohromady a vrátí se k doktořině - tam by udělal asi větší službu společnosti.

0 0
možnosti
VD

vdanicek

7. 2. 2009 12:40
Re: Rath

R^

0 0
možnosti
TT

tolan

7. 2. 2009 12:36
Pan Rath není přetížený, on už je prostě narcis

Stejně jako jeho parťáci z vedení ČSSd chorobně prahne po moci a majetku. Lže tak, že sám velmi často nerozpozná, zda mluví pravdu či opět lže.

0 0
možnosti
AB

pan_socka

7. 2. 2009 12:53
Re: Pan Rath není přetížený, on už je prostě narcis

narozdíl od poctivých a pravdomluvných členů ods, že ?:-)

0 0
možnosti
LH

Linde CZ

7. 2. 2009 12:26
Obavam se, ze Rath uz je nekym jinym...

..nez koho jste znal... Pocit moci lidi meni.

0 0
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 18,62
  • Průměrná čtenost 3410x
Především jsem lékař, mám svoji kliniku a svoji společnost a mám rád svoji profesi.Jsem pravicově zaměřený člověk. Představuji své názory a svůj pohled s výhodou nadhledu od jinud!

Jsem známý tím, že pro pacienty, laiky, i veřejnost popularizuji a vysvětluji různá onemocnění tak, aby to pochopili.  Kolegové mě sice chtějí někdy zabít, neuvědomujíce si, že jejich učená vysvětlení laik nechápe a odcházejíc z ordinace je moudrý přesně tak, jako když do ní vstoupil.