Diskuse

Clanek smazan

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nevím, co Vás vedlo k tomu, platit tak "zajímavou" částku za zboží předem - když jste nemusel. Patrně jste o nákupech přes eshop moc neslyšel. Chybí Vám ostražitost. Zásadně nakupuji na dobírku (což jste mohl taky). Ani s Alzou nemám špatné zkušenosti.

5 1
možnosti
Foto

Všechno bych pochopil, krom jednoho...proč, když je tolik tedy dobrých zkušeností s nákupem v Amazonu nebo od prodejců na eBay...ten nákup na Alza?:)

2 0
možnosti
Foto

P98e60t49r 23H34a33n75n17i34g

30. 12. 2014 12:34

Celá reklama Alzy je přímo odporně neupřímná a zavání podvody "Sto tabletů týdně..., Ježíškůůůůů" atd. viz můj článek (na konci článku) http://hannig.blog.idnes.cz/c/440386/Vetrelci-v-nasi-vanocni-krajine.html

7 1
možnosti
PBR

a já jen dodám ten famózní nápad s letními Vánocemi..

0 0
možnosti
LK

To je neskutečně nepříjemná zkušenost zvláště pak o svátcích. Osobně jsem při nákupech velké spotřební elektroniky beznadějně konzervativní (TV, Lednice), raději kupuju v kamenné prodejně, co si předem tzv osahám a dostanu ze skladu. Ať vše dobře dopadne.

4 1
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 18,62
  • Průměrná čtenost 3410x
Především jsem lékař, mám svoji kliniku a svoji společnost a mám rád svoji profesi.Jsem pravicově zaměřený člověk. Představuji své názory a svůj pohled s výhodou nadhledu od jinud!

Jsem známý tím, že pro pacienty, laiky, i veřejnost popularizuji a vysvětluji různá onemocnění tak, aby to pochopili.  Kolegové mě sice chtějí někdy zabít, neuvědomujíce si, že jejich učená vysvětlení laik nechápe a odcházejíc z ordinace je moudrý přesně tak, jako když do ní vstoupil.