Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

kuttna

25. 10. 2009 22:45
Ale no tak, nepřehánějte:

"V Izraeli bych ho prostě mohl zastřelit a měl bych k tomu ochranu celého právního systému" Nesnažte se mne přesvědčit, že Izrael je opravdu stát, který nemá co pohledávat v civilizovaném světě - jak to tvrdí ti, se kterými obvykle ostře nesouhlasíte. (Majitel tím, že neudržuje dům, porušuje stavební zákon. Co s ním? Zastřelit?)

0 0
možnosti
C

cojanato

15. 9. 2009 18:05
Autore, trochu jste přestřelil

Pane Daníček, občas si rád přečtu Vaše články s potěšením. A Vy psát umíte. Ale zde jste to uvedl nepřiměřeně do extrému.

Hned novináře vyhazovat, pak třeba na někoho střílet, a ........:-/

Ne, nesouhlasím s Vaším názorem.

0 0
možnosti
JC

Jenda Citrón

14. 9. 2009 9:31
Bože,

tenhle ovar, co by střílel a vyhazoval lidi za vlezení do rozpadlýho baráku, je lékař. Strčte si svůj barák za klobouk, vy jste vůbec nepochopil, že na ten váš squatteři z hůry kálí. "Stupidity is your hobby.." Vy kariéro..

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

14. 9. 2009 12:04
Re: Bože,

Halt v Ceskych zemich je ochrana osoby a majetku ... komplikovana. Taky to podle toho pak v nekterych lokalitach vypada.

0 0
možnosti
AH

hyzik

14. 9. 2009 7:34
Souhlasím s vámi

 a přeji hezký den R^

0 0
možnosti
A

acdc1402

14. 9. 2009 2:17
Souhlasím s Vámi

Máte tady veselou diskusi. Vypadá to, jako by se na Vás v diskusi vrhli squatteři-čekatelé nebo alespoň "alternativní" jedinci.

Hodně štěstí s dalšími články. R^

0 0
možnosti
JM

zeolit

14. 9. 2009 14:52
Re: Souhlasím s Vámi

vážený pane doktore a posílám srdečné pozdravy do Izraele. R^R^R^

0 0
možnosti
MB

MBblogger

14. 9. 2009 0:32
:))

O čem je tento blog?? Pokud já mám možnost sledovat ty informace o zadržení novináře iDnes.cz - ne MF DNES, pane Daníčku, aspoň přesné informace. Tak oni upozorňují pouze na to, že neměl možnost kontaktovat právníka, rodinu a zaměstnavatele a že o něm nic nevěděli. Neříkají, že novinářský průkaz je staví nad zákon a nechtějí beztrestnost. Dokonce mu poskytli právníka, který ho bude hájit u soudu, takže se soudem počítají a po nějaké ochraně nevolají, jenom chtějí, aby pokud policie někoho zatkne, tak ten dotýčný měl možnost kontaktovat své blízké. Takže nepřehánějte cosi o beztrestnosti.

A k tomu střílení?? To je sice hezké, že v Izraeli a v USA to tak funguje, ale tam jsou lidé také daleko více zodpovědní. A pokud vlatní nějaký dům (pozemek), tak se postarají o to, aby do něho nemohl nikdo vniknout jenom tak jakože tam vejde... a proto potom mají právo někoho zastřelit, když se tam dostane násilím. Ale nejsem si jistý, jestli tady ti tam vešli násilím. a to je rozdíl...

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

14. 9. 2009 12:07
Re: :))

"A pokud vlatní nějaký dům (pozemek), tak se postarají o to, aby do něho nemohl nikdo vniknout jenom tak jakože tam vejde... a proto potom mají právo někoho zastřelit, když se tam dostane násilím." >> JAK konkretne naprilad?

-

Mne zavrene, pripadne zamcene dvere prijdou jako pomerne dostatecne zajisteni. Pokud vim, na Albertove to dredati settleri brali po fasade...

0 0
možnosti
RMM

redneck Mike, Mississippi

13. 9. 2009 23:19
Nestava se mi casto, ze bych s Vami nesouhlasil,

ale dle meho nazoru tentokrat nemate pravdu. Teda jenom castecne. Dobry novinar proste do ohne musi, a pokud je skutecne dobry, nese si nasledky bez zbytecnych vymluv, to zaprve. Zadruhe, dotycny prostor po vyzve opustil, takze se zrejme zadneho trestneho cinu nedopustil, pravdepodobne jenom prestupku. O tom by mel rozhoudnout soudce pokud by ovsem policie neudelala fatalni chybu diky ktere, za treti, je tento novinar nevinny z technickych duvodu. To, ze jej policie vyslychala bez pritomnosti pravnika, i kdyz o nej zadal a to, ze mu nebyl umoznen jeden telefonat je naprosto neodpustitelna chyba, ktera totalne devalvuje jinak perfektni a profesionalni praci policie v tomto pripade. Nebyt toho, mohl bych snad poprve PCR dat za svoji osobu oba palce nahoru. Takhle jenom doufat, ze za toto pochybeni padnou spravne hlavy a ne opet jenom nejakeho obetniho beranka, jak je zvykem..., pokud to budou vubec resit.

0 0
možnosti
W

wiki5.5

13. 9. 2009 23:23
Re: Nestava se mi casto, ze bych s Vami nesouhlasil,

myslim, ze s vami souhlasim, ale prsne jak jste rekl, nese kuzi na trh... zda se ze pisete z US a tak vite, ze v US by skutecne o tom vsem rozhodl nakonec az soudce a ze by obvinen byl taky... nebo si myslite, ze kdyby z duvodu skvele reportaze jel s partou lupisu vyloupit banku, ze by ho policajti nechali? Dokonce by mu soudce dal flastr za to, ze neoznamil chystajici se trestny cin. Ono je to dost komplikovane ac to muze vypadat velmi jasne.

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

13. 9. 2009 23:13
Teroristický stát není státem...

...Čechů a jsme na to hrdí!!R^R^R^.

0 0
možnosti
VM

Dluhy se neplatí

13. 9. 2009 23:03
U nás teď zuří třídní boj rozpoutaný KSČSSD proti

schopným a pracovitým.

Paroubek těžko připustí, aby si majitelé nemovitostí mohli chránit svůj majetek, mohlo by to ohrozit jeho lůzu připravenou na jeho pokyn rabovat  a zabírat, vždyť víte, jak tomu bylo po roce 1948, kdy se k tomuto účelu už jednou sociální demokrati sloučili s komunisty do jediné státostrany KSČ...

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

13. 9. 2009 23:10
Re: U nás teď zuří třídní boj rozpoutaný KOdsČM proti

schopným a pracovitým  tuneláři z Ods.

0 0
možnosti
VD

vdanicek

13. 9. 2009 22:58
V Izraeli je to reseno trochu mekceji nez v USA a podobne ja

jako na slovensku

0 0
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 18,62
  • Průměrná čtenost 3410x
Především jsem lékař, mám svoji kliniku a svoji společnost a mám rád svoji profesi.Jsem pravicově zaměřený člověk. Představuji své názory a svůj pohled s výhodou nadhledu od jinud!

Jsem známý tím, že pro pacienty, laiky, i veřejnost popularizuji a vysvětluji různá onemocnění tak, aby to pochopili.  Kolegové mě sice chtějí někdy zabít, neuvědomujíce si, že jejich učená vysvětlení laik nechápe a odcházejíc z ordinace je moudrý přesně tak, jako když do ní vstoupil.