Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Edmund Černá Zmije

20. 1. 2009 9:02
Nepřipadá vám jako protimluv

že na jedné straně nemá záležet na barvě kůže, a na straně druhé má být významné, že je Obama černý? 8-o

0 0
možnosti
R

RiMa

20. 1. 2009 8:55
Hlavu vzhůru

Díky za Váš blog. Je moc dobře, že někdo další přináší osvětu o Izraeli. Sympatizuji s Vámi v otázkách Izraele i např. Edvarda Beneše, kterého považuji za člověka, díky kterému jsme jak nebojovali s nacisty, tak na 50 let prohráli s komunisty. Držte se. V našem statě je bohužel jěště příliš mnoho jejich pohrobků nebo jiných duševních mrzáků. Nenechte se otrávit. Hezký den.

0 0
možnosti
OM

Zamete

20. 1. 2009 9:51
Re: Hlavu vzhůru

Ač obvykle s panem Daníčkem souhlasím, ohledně Edvarda Beneše se neshodneme. Bojovat proti nacistům bylo nemožné a skončilo by krveprolitím, ze kterého by se český národ jen tak nevzpamatoval. Ano měli jsem opevnění a relativně moderní armádu, ale byli jsme zároveň mnohonásobně přečísleni. Navíc opevnění bylo v oblastech, kde převládala německá menšina, myslíte, že by Henleinovci jenom přihlíželi? Jenom pro vaši představu každý 7 voják byl německé národnosti. Navíc nesmíme zapomenout na Slovenský štát, který byl na straně Německa. Každý kdo o historii a armádě něco ví chápe, že nebylo možné bojovat, zvlášť když naši "spojenci" by nehnuli ani prstem, naopak nás nejspíš odsoudili za rozpoutání konfliktu. S těmi komunisty - nevyhráli náhodou ve volbách? Měl se postavit volbě národa a popřít demokracii?

0 0
možnosti
PK

Ccecil

20. 1. 2009 8:48
jenom doufám

Jenom doufám, aby to nebylo jak z Cimrmanovy hry: Velká očekávání střídá velké zklamání....

0 0
možnosti
K

krtkoun

20. 1. 2009 8:24
naivita autora je omracujici

zvlastni jak je mozne ze nekdo kdo excelentne komentuje domaci - Izraelske udalosti totalne selhava v komentovani zahranicnim...  srovnavat ohenby proutek Obamu s M.L: Kingem - jedine co maji spolecne je trochu vic pigmentu v kuzi - M.L. King byl reformator byl vizionar - tento novy je bublina pro lid ktery jak vidime i na autorovi proste CHCE verit a svet bude patrit tomu kdo mu da n ejvetsi nadeji - zda nadeje pana Obamy dostoji zavazkum ...  tak ploche srovnani.  pane davate na totalne  nekrytou smenku. barva kuze prece nevypovida o nicem. King by byl velky i jako beloch... navic mam obavy ze barack husejn , ktery nemel ani odvahu se vyjadrit o svem puvodu nebude mit odvahu se zastat Israele... o pane jak muzete byt tak naivni!!

0 0
možnosti
OM

Zamete

20. 1. 2009 10:15
Re: naivita autora je omracujici

Vy jste dostal příležitost vyjádřit svůj názor. Co kdybyste dal Obamovy šanci ukázat co v něm je? Nebo se politicky znemožnit?

0 0
možnosti
E

editi

20. 1. 2009 8:21
Daníčku,

dle fota jsem možná o trochu starší, ale dřív to byly oslavy vedoucích představitelů SSSR a Sovětkého svazu. Dnes neslyším a nevidím nic jiného, než oslavy a propagaci USA a jejich satelitů. Jedny klapky ti z očí byly odstraněny, druhé krok za krokem nenásilně nandavány. Z bláta do louže. Z jedné půlky do druhé. A ty to oslavuješ, jako narození svých dětí.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
H

haneleh

20. 1. 2009 9:25
Re: Daníčku,

je dobre, ze "editi" porovnava oslavy vedoucich predstavitelu, protoze predstavitele, vlady a systemy nemaji veru nic spolecneho.

0 0
možnosti
E

Ezechiel

20. 1. 2009 7:56
...

doufam, ze USA nedopadnou jako JAR, Zimbabwe a dalsi, kde probehly podobne radostne zmeny

0 0
možnosti
LM

Aaron71

20. 1. 2009 7:59
Re: ...

Zimbabwe je opravdu krize, ale co je špatného v JAR?8-o

0 0
možnosti
LM

Aaron71

20. 1. 2009 7:36
Yes we can!

Souhlasím s Vámi. Je to malá změna pro USA ale velká změn pro lidstvo!

0 0
možnosti
VD

vdanicek

20. 1. 2009 5:44
Kdyz dojdou argumenty, jeste je mozne proklinat

Dobre se zamyslete, nad tim co pisete. To jsou argumenty americkych rasistu pred padesati lety.:-)

0 0
možnosti
P

petrv19

20. 1. 2009 6:11
Re: Kdyz dojdou argumenty, jeste je mozne proklinat

zamette si na vlastnim izraelskem dvorku, nez zacnete neco placat o rasismu:-/

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

20. 1. 2009 0:53
Česko nemá rasové problémy..

Česko má problém s tím, že tady nechce ghetta, špínu, gangy...;-€ a někdo se nám snaží vnutit,že to je rasový problém.Rv[>-] 

0 0
možnosti
OM

Zamete

20. 1. 2009 8:17
Re: Česko nemá rasové problémy..

Ať je člověk třeba zelenej, ale dokud žije jako normální člověk, vychovává rodinu, vychází se sousedy, neničí věřejný majetek a chodí do práce, tak mi nevadí. Musím ale přiznat, že i mezi bílými je spousta "cikánů". Mezi cikány je těhle vyžírků bohužel daleko větší procento. To mě dost vadí, jenže za to můžou ty levičáci co sedí ve vládě...

0 0
možnosti
WS

windystreet

20. 1. 2009 0:07
To uz snad Danicek nemysli vazne!

Srovnavat MLK jr. s Obamou je doslova skandalni a jen to poukazuje na to, ze tenhle clovek to nema v hlave v poradku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 18,62
  • Průměrná čtenost 3410x
Především jsem lékař, mám svoji kliniku a svoji společnost a mám rád svoji profesi.Jsem pravicově zaměřený člověk. Představuji své názory a svůj pohled s výhodou nadhledu od jinud!

Jsem známý tím, že pro pacienty, laiky, i veřejnost popularizuji a vysvětluji různá onemocnění tak, aby to pochopili.  Kolegové mě sice chtějí někdy zabít, neuvědomujíce si, že jejich učená vysvětlení laik nechápe a odcházejíc z ordinace je moudrý přesně tak, jako když do ní vstoupil.