Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

jirkasokolik

7. 1. 2009 23:32
Díky pane doktore ...

... za každé nové zprávy.

J.NavrátilR^

0 0
možnosti
L

lopata12345

7. 1. 2009 23:20
Rusko

Pane Danicku, uz jste mi v clanku odpovedel, ze vas postoj k panu Putinovi je osobni. Muzete jeste definovat zdroj vaseho postoje k Rusku jako statu.

>

Add ti mrtvi po uspani v kulturaku. Nejedna se o nekvalitni medicinu, ale o to, ze vojsko neuvolnilo protilatku. A pochybuju, ze by jina super medicina neco nablind zmohla. Rozdil by mohl byt tak v podpore zivotnich funkci.

0 0
možnosti
TVE

tučňák v exilu

8. 1. 2009 9:29
Re: Rusko

Nejen že armáda neuvolnila protilátku, ona nejdřív ani neuvolnila informaci že se ti rukojmí něčeho takového vůbec mohli nadýchat, a když už připustila použití plynu, tak zase neřekla ani co to bylo za hnus - kdyby to zdravotníci věděli od začátku, tak by i bez těch protilátek mohlo být mrtvých méně protože by alespoň zdravotníci věděli že mají nějaký takový problém čekat.

0 0
možnosti

vlastikkk

7. 1. 2009 23:13
Díky

za Vaše reportáže, hltám je od počátku a rozšiřuji informace ve svém okolí. Je strašné, že se Evropa bojí mluvit pravdu (viz dnešní rezoluce odsuzující akci Izraele proti "škole OSN" plné výbušnin a teroristů). Přeji Izraeli, aby vytrvala ve svém odhodlání zlikvidovat vrahy skrývajícími se zbaběle za své ženy a děti.

Zdraví učitel ZŠ z Litomyšle.[>-]

0 0
možnosti
PH

Petr Hlaváček

7. 1. 2009 23:06
Další dávka demagogie

A další dávka demagogie. Mluvíte o lidských štítech, ale žádné video neukazuje využívání dětí jako lidských štítů v boji. Jejich využívání v boji (průzkumu) a další zvěrstva nicméně nezpochybňuji.

Naopak IDF má zkušenosti s využíváním Palestinců jako lidských štítů, viz http://www.btselem.org/english/human_shields/20070225_human_shields_in_nablus.asp.

Izrael návrh na příměří nepřijal ("agreed on the principles"), Hamas neodmítl ("positive signs but no agreement yet"), viz http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/7815929.stm

A tak dál, říkáte spoustu polopravd.

0 0
možnosti
PK

Ccecil

7. 1. 2009 23:10
Re: Další dávka demagogie

tak to jsme viděli asi jiná videa, nebuo ty jsi neviděl nic a plácáš, až se ti od huby práší

0 0
možnosti
TVE

tučňák v exilu

7. 1. 2009 22:49
Dík za videa

ty sekundární exploze jsou opravdu výmluvné...

Mimochodem pro tábor "Izrael bombarduje hlava nehlava", mj. kvůli takovýmhle operacím byly v USA vyvinuty řízené pumy GBU-39 SDB s vysokou průbojností (pokud je potřeba, lze nastavit zpoždění roznětky potřebné aby puma pronikla pod povrch) ale s malou výbušnou náplní (kvůli omezení "vedlejších škod". Izrael zakoupil cca. 1000 těchto zbraní a pravděpodobně byly v některých případech použity v Gaze (tipoval bych že na ty tunely).

0 0
možnosti
VD

vdanicek

7. 1. 2009 22:55
Re: Jak se mluví "muslimsky"

naprosto presne a klsicke:-)

0 0
možnosti
J

jan_dvorak

7. 1. 2009 22:47
EU

nedivim se ani pragmatickym postojum evropskych politiku, ona muslimska mensina zijici v zemich EU, predevsim ve Francii, v minulych letech moc pekne predvedla, jak pekne se umi bourit, zapalovat auta na ulicich a rabovat obchody, a vsichni si chteji udrzet na "domacim dvorku" klid. presto se mi ta bezpaternost ponekud hnusi.

0 0
možnosti
SK

Rotoped64

7. 1. 2009 22:44
Díky

Díky za informace! R^

0 0
možnosti
J

jan_dvorak

7. 1. 2009 22:39
diky za reportaze, karma pro vas

ctu vas "serial" jiz od prvniho dilu a az na jeden dva slabsi posty spise vyjadrujici vase osobni postoje se mi libi, jsem rad, ze je na ceskem internetu dostupny i zdroj z izraelske strany.

mam jistou obavu, ze Izrael opustil "evropstinu" prilis pozde, ze "muslimstinu" mel jako "vyjednavaci" jazyk zvolit mnohem drive, mozna by se tak predeslo nejen tomuto otevrenemu konflitku ale i mnohym obetem predeslych teroristickych utoku a ostrelovani.

mam pocit, ze nekteri ctenari mylne chapou tuto ofenzivu jako krok proti palestinskemu narodu, nekteri dokonce zcestne mluvi o genocide, me osobne prekvapuje, jak v rukavickach dosud Izrael naklada s Gazou, co se tyce ztrat, ktere zatim nedosahly ani jednoho promile z celkoveho poctu obyvatel, prirovnal bych operaci Lite Olovo snad az k neurochirurgickemu zakroku. vskutku smekam klobouk nad organizaci, pripravenosti a informovanosti izraelske strany.

0 0
možnosti
PK

Ccecil

7. 1. 2009 22:32
už jsem netrpělivě čekal...

takže dík. Ta videa perfektně dokreslují situaci. Třeba ty následné výbuchy uskladněných výbušnin v civilních objektech.....

0 0
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 18,62
  • Průměrná čtenost 3410x
Především jsem lékař, mám svoji kliniku a svoji společnost a mám rád svoji profesi.Jsem pravicově zaměřený člověk. Představuji své názory a svůj pohled s výhodou nadhledu od jinud!

Jsem známý tím, že pro pacienty, laiky, i veřejnost popularizuji a vysvětluji různá onemocnění tak, aby to pochopili.  Kolegové mě sice chtějí někdy zabít, neuvědomujíce si, že jejich učená vysvětlení laik nechápe a odcházejíc z ordinace je moudrý přesně tak, jako když do ní vstoupil.