Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

bru7us

2. 1. 2009 9:46
Diky za informace.

Diky za tento blog. Bohuzel informace z teto strany v mediich ktere dokazu cist zcela chybi. (Napriklad podle mne zcela zasadni informace o postoji Egypta a ostatnich sunnitskych zemi jsem se dozvedel pouze zde).

Navic informace ktere jsou v CZ mediich k dispozici ac pomerne objektivni (povetsinou opsane z opravdovych zpravodajskych medii zahranicni provenience :) ) jsou prospikovany podprahovymy zpravami typu: "Odvetna palba hammasu zabila dva lidi" snazicimi se naznacit kdo je "zly"....

Drzim palce a doufam ze Izeraelska vlada nepodlehne natlaku francouzske proaarbske lobby v EU a dotahne likvidaci teroristu z Hammasu do zdarneho konce.

0 0
možnosti
R

rostaV

2. 1. 2009 10:43
Re: pro bru7us

Ctete BBC news nebo Reuters.

http://www.bbc.co.uk/. Nejsou to bloggeri ani ceska media;-D.

0 0
možnosti
M

master

2. 1. 2009 9:45
I já děkuji

Škoda, že podobné zprávy se člověk nedozví z oficiálních zpráv. Rozhodně by to mělo číst víc lidí. Hlavně bych tyto reportáže doporučil ministrům zahraničí EU jako povinou četbu.

0 0
možnosti
M

MoUdrostrak

2. 1. 2009 9:45
Boji se Israle osudu Kreuzbergu?!

Proc Israel dlouhodobe "provozuje" okupovana uzemi Gazu a Zapadni Breh a uspesne sabotuje vytvoreni plnohodnotneho Palestinskeho statu?

'

Co by pro Israel znamenalo souziti s Palest. statem?

'

Stat Israle by pri skutecne mirovem urovnani ztratil punc "Predsunute varty v Mori Muslimu". Stedry socialni welfare, na ktery laka coby židy MoUdrooke sirokolici slovanske typy a "ztracene židovske kmeny z Etiopie", by dostal tezky zasah. Zamorsti a EU židé a prosionisticke lobby by pomalu ztraceli zajem poskytovat Israeli milodary a maximalne by tak jednou za zivot podnikly turistickou cestu. Israel by uz nemohl nadale beztrestne konfiskovat palestinskou pudu na okupovanych uzemich a nemel by kam moudrooke slovanske a černoššké etiopske židy usidlovat.  Da se i ocekavat, ze by jich vetsina Israel opustila. Naprosto stejne tak se tomu stalo v (zapa)Berlinskem Kreuzbergu s vydrzovanymi nemeckymi socialy, jakmile po strzeni zdi prisli o podpory, priplatky a prebendy. Kreuzberg obsadili Turci:-(

0 0
možnosti
B

bru7us

2. 1. 2009 9:50
Re: Boji se Israle osudu Kreuzbergu?!

Krasny prispevek radia Jerevan...

Takze snad jen upresneni:

Neni to Iserael, ktery blokuje vytvoreni Palestinskeho statu, ale teroristicke organizace, ktere se zmocnily vlady a toto by pro ne znamenalo konec - proto odmitaji a sabotuji jakykoliv mirovy vyvoj.

Antisemitismus posledniho odstavce nebudu komentovat.

0 0
možnosti
JP

sir Humprey

2. 1. 2009 9:06
dík

R^[>-]

0 0
možnosti
DF

davidsson

2. 1. 2009 8:57
díky

Skvělé že někdo dokáže podat informace z první ruky!

0 0
možnosti
R

rostaV

2. 1. 2009 8:49
Dobra medialni prace Izraele

"podle izraelskych tajnych sluzeb bylo zabito...informacim od tajnych sluzeb, ktere dobrovolne poskytuji verejnosti, moc neverim. Vzdy podporuji statni establishment. Pozorovatele OSN uvadeji cca 425 a z toho 25% civilistu. Tak pravda bude nekde uprostred.Na cele veci je videt posun a tvrda prace Izraele (nebo ze by uz lezl Hammas vsem na nervy;-D?), protoze  zadne velke odsouzeni techto utoku nebylo:OSN je vlazne, Evropa nevydala jednotne stanovisko. Ani Liga arabskych z. se nijak neprojevila. Nezvykle. Neni jeden celni predstavitel Hammasu malo? Ti si nedaji pokoj....

0 0
možnosti
JPG

Jean Paul Gaultier

2. 1. 2009 8:48
Neocon Bolton Says

 Gaza Conflict May Result in U.S. Attack on Iran

http://www.infowars.com/?p=6894

0 0
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 18,62
  • Průměrná čtenost 3410x
Především jsem lékař, mám svoji kliniku a svoji společnost a mám rád svoji profesi.Jsem pravicově zaměřený člověk. Představuji své názory a svůj pohled s výhodou nadhledu od jinud!

Jsem známý tím, že pro pacienty, laiky, i veřejnost popularizuji a vysvětluji různá onemocnění tak, aby to pochopili.  Kolegové mě sice chtějí někdy zabít, neuvědomujíce si, že jejich učená vysvětlení laik nechápe a odcházejíc z ordinace je moudrý přesně tak, jako když do ní vstoupil.