Vladimir Danicek

Prohnilí politici a prodejné křesťanské a komunistické ideály

27. 09. 2009 22:30:39
Většinou nejsem škodolibý, ale při čtení velmi dobrého průzkumu Dnes mi vytanul na mysli jeden fousatý vtip. "Přistoupí kolega k sekretářce a ptá se. Janičko, vyspala byste se semnou za milion. Jasně. Odpoví kolegyně s úsměvem. A za stovku. No co si to o mně myslíte? Co si o Vás mám myslet teď už znám. Já jen smlouvám o ceně. "

 

Na obrázku je dům, který chtěl předseda Křesťanských demokratů sebrat křesťanské charitě strající se o postižené děti.

 

Věnuji se dvěma bodům, první je proč, není výzkum výborný , ale jen velmi dobrý a za druhé mám návrh, jak se zbavit komunistů.

Každý, kdo se zabývá výzkumem, musí vidět, že práce redaktora Dnes byla nedotažená, a pokud by se redaktoři dne poradili s lidmi, kteří rozumí výzkumům, vychytali by jim mouchy předem, a je možně, že by páni redaktoři mohli dosáhnout i na Paroubka. Z výzkumu je patrné, že dvě velké strany mají zkušenosti i nástroje, jak se vyhnou problémům, a pana redaktora si prověřili a zachovali se podle výsledků svých průzkumů. To tedy může, ale i nemusí znamenat, že jsou stejní jako komunisté, lidovecký poslanec TOP 09 (potažmo bratr Kalousek?), anebo sami Lidovci. Vzhledem k tomu, že věnuji výzkumu a publikuji, mohu nabídnout jak znalosti, tak zkušenosti a mohl bych mnohé z těchto problémů předpovědět. Hlavní problém ale mohl být prostě rozpočet, protože na velké věci jsou potřeba velké peníze. O tom bych také mohl vyprávět.

Pokud byste chtěli dostat Paroubka a Topolánka, museli byste se nejdříve přiblížit k jejich mafii. Osobně bych doporučil investovat do deseti automatů a to před půl rokem a vetřít se do přízně členů ODS a ČSSD v oblasti. Potom by mohla být pravděpodobnost mnohem vyšší. Nejsem si ale jist, že to ředitel Sazky už dříve neošetřil ve vedení ČSSD a ODS. Tím pádem, je možné, že úplatek už dostali a budou hlasovat v souladu s dohodou. O to více by bylo cenné je dostat. Bude li se v budoucnu chtít, někdo z redakce se mnou diskrétně poradit, rád pomohu. Spojení na mě máte. Do té doby dokud se tímto nebude zabývat policie, jak je tomu v rozvinutých zemích, bude to doména novinářů.

Cyril Svoboda není o nic lepší, než poslanec Stodůlka, nebo poslanec Šustr. Zřejmý je příklad toho jak zcela nekřesťansky chtěl Lidovecký poslanec, křesťan Svoboda vyfouknout dům za padesát milionů křesťanské charitě (zde článek iDnes). Čin to nebyl o nic měně odporný, než chování poslanců za stranu Lidovou v případě milionového úplatku. Přestože jsem jako věřící člověk programově tolerantní, ke všemu křesťanskému budu zde záměrně jízlivý. Co pan poslanec křesťan Cyril svoboda chce, když společně s e senátorem křesťanem Čunkem ukazují svým křesťanským podřízeným, jaké jsou skutečné křesťanské hodnoty, láska a pokora. Já rozdíl mezi Svobodou, Čunkem, Šustrem a Stodůlkou nevidím. Pokud mi budete schopni vysvětlit rozdíl v půl milionu Čunka, milionu Šustra a Stodůlky a padesáti miliony Svobody tak prosím. Vzato čistě matematicky, největší šibal je Svoboda. Poradil bych pánům, aby využili návštěvu svatého otce k tomu, aby zpytovali své hříchy, šli se vyzpovídat a začali žít nový život. Tentokrát podle zákonů bible. Pro začátek by stačilo desatero.

Určitě tím udělají pro podporu křesťanství a víry více než návštěva svatého otce. On má totiž velmi těžkou pozici, když musí stále vysvětlovat hříchy svých oveček.

Pan kníže by měl poslouchat dobré rady Václava Havla, víc k tomu neřeknu. Kdo chce, pochopí.

Velmi mě potěšila pravá tvář komunistů. Oni takoví byli vždy, jsou takoví a takoví i budou. Většina politického marasmu a bahna, stejně jako pokles lidských a morálních hodnot ve společnosti, jsou výsledkem jejich prohnilé a pokleslé ideologie, která učí, že krádež soukromého majetku je právo a staví pochybně ideály nad cenu lidského života a víry člověka v sebe sama. Oni se neštítí pro požitky, majetek a peníze udělat cokoli. Loupit, mučit, vraždit. Jen mít příležitost.

Já navrhuji!

Dejme ze státní kasy každému z poslanců KSČM sto milionů korun, za to, že spolu s ostatními poslanci odsouhlasí, zákaz komunistické strany a převedení jejího majetku na dobročinné účely. Já jsem dokonce ochoten jít na jakoukoli dohodu o odstupném. Vězte, že to bude to ta nejlepší investice po roce 1989, zbavit se těchto odporných individuí, která napáchala na občanech tohoto státu tolik škod. Ty lidské, jsou horší než hmotné.

Můžeme tak oslavit 20té výročí sametové revoluce.

PS. K nekterym poznamkam. Problem neni krestanstvi, to je dustojne nabozenstvi, s dustojnym predstavitelem, jak v Rime, tak v Cesku, problem jsou ti, kteri o sobe rikaji, ze jsou krestane, chodi do kostela, ale podle zasad krestanstvi se nechovaji. Kdyby alepon dodrzovali desatero.....

To ostatne plati o kazdem nabozenstvi.

Autor: Vladimir Danicek | karma: 21.86 | přečteno: 2503 ×
Poslední články autora