Diskuse

Prohnilí politici a prodejné křesťanské a komunistické ideály

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

lopata12345

6. 10. 2009 14:38
Krestanstvi

Krestanstvi NEROVNA SE kulturni katolicismus. A papeze do toho tahat. Je to takove pate pres devate. Souhlasim, ze kdyz ma strana v nazvu krestanska mela by se tak chovat. Na druhou stranu kdyz si dam na zahradu ceduli "Spolek vrahu", taky se ze me vrah nestane...

>

Svoboda versus charita je vec do ktere bych do rozhodnuti soudu moc neryl. Okrast charitu. Nebo byl Svoboda okraden? Provozovani prospesne cinnosti nemuze znamenat ulevu pred zakonem!!! Proste se nejdriv musi zjistit jak to bylo. 

0 0
možnosti

IoannesBaptist

28. 9. 2009 19:46
Tak nevím.

Ale kdybych si mohl vybrat, raději zapomenu batoh v kostele při mši než na nákupu v supermarketu.

0 0
možnosti

maxas

28. 9. 2009 1:49
Komunisti můžou za všechno,

obehraný pravičácký evergreen. Doporučuji omývat pohlaví 3x denně vlažnou vodou, třeba se vám uleví. Návštěva u psychoterapeuta by nezaškodila už vůbec. Tek brzské uzdravení.

0 0
možnosti

vdanicek

28. 9. 2009 0:07
Problem neni nabozenstvi, ale lide, kteri ho predstvuji

:-)

0 0
možnosti

Dluhy se neplatí

28. 9. 2009 0:16
Re: Problem neni nabozenstvi, ale lide, kteri ho predstvuji

... nebo se jen jeho jménem zaštiťují.

0 0
možnosti

vdanicek

28. 9. 2009 0:06
Pokud by nekdo cetl podrobne slova, vedel by ze si krestnu

vazim, ale padove lidovci se nechovaji jako krestane, protoze neziji podle krestanskych zasad.:-)

0 0
možnosti

Náhodně procházející

28. 9. 2009 0:13
Re: Pokud by nekdo cetl podrobne slova, vedel by ze si krestnu

Já bych moh zas říkat, že Židé taky nežijou podle desatera. Nedávno atentát v Izraeli v nějakém homsex. klubu. Copak to Tóra nezakazuje, homosexualitu. Tam byl trest smrti, že? Připadá mi, že dosti Židů žije sekulárně, podobně jako křesťanů u nás. Ovšem takoví Palestinci a Arabové vůbec, ti zas podle Koránu fakt žijí. Takže mám nejradši takové Turky, ti nejsou tak fanatičtí, takoví liberálové ve stylu Evropy. V případě Islámu to je tak dobře, protože jsou méně nebezpeční.

Ale co jiného než Evropa či Amerika (a Austrálie, což je taky evr. kultura)? Nedostatky vidím taky, ale snad lepší, než Afričané, kteří se vraždí mezi sebou. Arabský a muslimský svět už vynechám, takt jsou snad lepší Indové, Číňané či Rusové? Indiáni, původní Američané, s jejich původní kulturou (lidské oběti), to taky nechci, i když se s nima evropští kolonizátoři zas taky nemazali.

0 0
možnosti

Náhodně procházející

27. 9. 2009 23:28
Hezký příklad autorovy nesnášenlivosti

Někdy dříve psal tenhle pán, jak je to u nás prohnilé (v tom má dosti pravdu) a dával za příklad, jak to je bezvadné v Izraeli. Nemám moc rád tenhle přístup. Cítí-li se být pán Židem, nikdo mu už nebude bránit jít do své vlasti a nechat nás tady v tom bordelu. Jeho řeči tady tu situaci fakt nespraví.

Teď ryje do křesťanství, katolických politiků, vedle nich jmenuje bolševiky. Jistě, šlo o akci Idnes. Bezvadně se hodí to rozmazávat, zrovna když tu je papež. Jako mafiáni mu ovšem připadají i další strany, tentokrát ty velké, které označuje za mafiány a přidává jen své spekulace.

Docela se pak nedivím, že řada lidí nemá Židy rádo. Kdyby to měli být takový nesnášenliví týpci, jak dotyčný. Nemám moc rád, když tu někdo žije, je občanem, ale přitom se tak fakticky necítí. Cítí se povolaný leda kritizovat, do všeho kecat, ale on do toho přitom nepatří. To je i postoj jiného etnika. Na práva, to jsme tady doma, musí se nám dávat dávky atd. Ale na povinnosti? To tu zas doma nejsme, nemusíme nic

0 0
možnosti

Náhodně procházející

27. 9. 2009 23:35
Re: Hezký příklad autorovy nesnášenlivosti

Pán by si měl taky uvědomit, že podpory křesťanské země by jeho zem asi sotva existovala. USA Izrael mohutně podporují, od jeho vzniku. A nevím, které země mají k této zemi a Židům lepší vztah, než země s kulturou vzniklou z křesťanství? Tj evropská kultura, včetně té nyní autonomní kultuře americké. Nebo snad arabští a palestinští přátelé? Nebo Rusko, Čína?

0 0
možnosti

pmichak

27. 9. 2009 23:28
sustr, svoboda, cunek

je rozdil mezi krestanskou moralkou a ceskou krestanskou moralkou. panove jsou sice udajne krestane, ale problem je jinde. jsou to cesi a ti proste kradou.

0 0
možnosti

kaktusak

27. 9. 2009 22:53
Ne komunisti, ale Dolejš

Takoví se bohužel najdou všude.

Období socialismu bylo nejúspěšnější dobou v dějinách našeho národa, bohužel bylo nesmyslně přerváno sametovým pučem. Ale přijde den, kdy se moc opět vrátí z rukou samozvaných elit do rukou pracujících.

0 0
možnosti