Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

Josef.cyrany

18. 7. 2009 18:50
Pane jo..

No chtěl jsem začít tím, že se děsím  lékaře, který tak podléhá svým emocím, očekával bych od něj nadhled a znaky profesionální chladnosti,  ale nebudu hnidopich. Nádavkem jsem dostal příběh z bible. Ovšem trochu nerozumím tomu... blog zveřejňuje. Od toho snad blog je ne? A  každý ho může ignorovat , nebo se s ním zabývat. Je to čistě jeho věc. A nakonec nechápu proč vlastně tyhle vaše řádky vznikly. Vždyť my už dávno víme(od profíků typu idnes, LN, Renče, Neffa, Bouhouška Doležalovýho , Zelenýho Raula) , že od členů Paroubkovy rodiny může dostat  čestný budovatel pravicové ČR jen svrab a neštovice.

0 0
možnosti
VD

vdanicek

18. 7. 2009 18:25
A pokud se tyce pana Topolanka

Mam k nemu i k jeho vztahu s pani Talmanovou vecne (od slova vec)  vyhrady. To co udelal neni v poradku Bem i Rath maji pravdu a uz jsem o tom psal.  Nalistujte a ctete.

Pro me neni rozdil mezi Paroubkem a Topolankem. Aby bylo Jasno. Jde o věcnou zalezitost. Udela kravinu, schyta to. Tecka.

0 0
možnosti
M

motylek_02

18. 7. 2009 18:17
blogy P. Paroubkove

osobne ji neznam, a tezko soudit jaka Petra P. je. Po pracovni strance, je schopna tlumocit minimalne do dvou jazyku a zakazek mela dost, takze ve svem oboru schopna je a po pracovni strance jsem na ni zadne kritiky nevidela. Zbytek je jeji soukromy zivot, a media si na ni smlsla dost tvrde. Jedna vec je kritika za praci a za ruzne situace, druha vec je jakym zpusobem je to provedeno. v jejim pripade je to zesmesnovani a parodie. Me osobne se to nelibi, a nelibi se mi ani ta fotka v zahlavi clanku. Paroubek nema na brise pekac buchet, a podobnost je ciste nahodna s tou opici, ale kritiku by mel dostat za svou praci, nikoliv za svuj vzhled.

0 0
možnosti
M

motylek_02

18. 7. 2009 18:23
Re: blogy P. Paroubkove

Nedivim se ji ze zvolila blog k tomu, aby vyjadrila svuj nazor. Vzdyt

prece po precteni s ni V KLIDU muzu nesouhlasit a s klidem si rict: mam

jiny nazor a jit. A ne sahat k napadani a urazkam. A to ze nepovolila diskuzi..... k cemu, kdyz se na ni zase snesou  z velke casti nadavky a urazky.  Proc by mela sveho

muze nicit? Proc by mela byt vypocitava zlatokopka ktera jde jen po penezich a moci, Vypada to ze za nim stoji a jsou si oporou. Cas ukaze jak

to opravdu je. 

0 0
možnosti
E

Erciyes

18. 7. 2009 17:51
2 Petr_1

Motivací je být všude vidět a slyšet, i když na to nemám. A blog takovou možnost hochštaplerům a neumětelům, hlupákům a analfebetům nabízí. Dřív se do veřejného prostoru dostali jen názory lidí, kteří uměli jakž takž psát a byli alespon částečnými profesionály, museli něco umět. Dneska na blozích zvrací veřejně každý - a jsou to skutečně z 99 procent absolutní nesmysly a bláboly o ničem.

P.s. K "panu" Daníčkovi. Vidíte, a já myslel, že Paroubka zničíte vy s Rudou a Bronou. ;-D;-D

0 0
možnosti
E

Erciyes

18. 7. 2009 17:52
Re: 2 Petr_1

dostaly názory

0 0
možnosti
P

pravicerulez

18. 7. 2009 17:11
prectete si toto

http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/petra-paroubkova.php?itemid=7120

a dejte si dve a dve dohromady. jestli v jednom popisuje naprosto cerny obraz a v druhem v stylu denicku nebo ruzovy knihovny kde rika jak bude infantilni napise naprosto bily obraz, tak je to co ? problemem vsech tech blogovych utoku na paroubka je to, ze jeho odpurci odmitaji chapat kontext a proto jim spousta veci nemuze dojit.  a ti kterym to uz mozna doslo, tak nyni nemuzou couvnout a zahali se do povyseneckeho stylu ja jsem chytry a ona musi byt uplne blba a je navic blondyna co chodi s bradavici

0 0
možnosti
FF

fleret1

18. 7. 2009 16:52
Paroubkova je s timhle opravdu trapna ---

dluzno poznamenat,ze stejne trapna jako Klausova se ctenim dopisu od velmi vydareneho synacka na Vaclavaku --- oboji trapne a ubohe.

0 0
možnosti
P

Petr_1

18. 7. 2009 16:20
sám sebe se ptám

Co by spousta blogerů dělala, kdyby nebylo pana Paroubka? Chápu, že je spousta lidí, co mají potřebu se vyjádřit úplně ke všemu, chápu, že založit si blog je tou nejjednodušší cestou na sebe upozornit. Ale sám sebe se ptám, k čemu je to dobré? Internet se stal médiem, které lidi od sebe odtrhuje. Někdo si myslím, že lidi spíš spojuje, ale není tomu tak. Čím dál víc lidí si radši sedne k počítači, než aby šlo mezi lidi.

Potom vznikají různé blogy, které nikoho neoobahucují, protože většinou se jedná o citové výlevy na kdejaký prd. Zkrátka, hloupé hospodské kecy.

Zajímalo by mě, s jakou motivací si člověk blog zakládá. Rozuměl bych tomu, kdyby chtěl lidem sdělit něco podstatného, ale většinou se jedná o blbosti. ;-D

0 0
možnosti
VD

vdanicek

18. 7. 2009 16:56
Re: sám sebe se ptám

Mnohdy mam co rici a je to muj nazor, nenutim ho nikomu, ale cim vic nazoru, tim vic napadu a myslene. Mozna to k necemu bude. Doporucuji muj druhy clanek

http://danicek.blog.idnes.cz/c/93343/Kanade-i-EU-je-treba-rici-durazne-Stacilo-az-sem.html

Co si o tom myslite Petre?

0 0
možnosti
P

Petr_1

18. 7. 2009 16:10
sexy

Zajímalo by mě, co je nejvíc sexy na panu Daníčkovi.

0 0
možnosti
VD

vdanicek

18. 7. 2009 16:52
Re: sexy

Muz nemusi byt sexy, mel by byt zajimavym dustojnym partnerem a mel by byt chlap. Sexy to neni pro zivot, to je pro sex.

0 0
možnosti
MP

Jumbo

18. 7. 2009 15:04
P.P.by se měla zamyslet.

Když jsem si přečetla článek Óda na mého muže, tak jsem nevěřila vlastním očím. Až tady v diskusi jsem se vlastně dozvěděla, že se jedná o ironii, neboli pokus o humor. Smysl pro humor je ve vztahu hodně důležitý. A právě o to jde, o ten SMYSL. Jsou lidé, kteří se tím i živí, protože jejich smysl pro humor je blízký velké většině národa. Jestli P.Paroubková s Paroubkem mají tento svůj smysl pro humor, neměli by jej zdělovat do médií. Samozřejmě můžou, ale pak Paroubek může poděkovat P.Paroubkové, za její vyznání se. Je to směšný, ale ne vtipný. Lépe řečeno je to trapný. P.Paroubková by si měla raději připravovat kojeneckou výbavičku. A zahnat tak nudu, která ji teď zřejmě těžko sužuje. Možná ji už tlačí na mozek.

0 0
možnosti
R

roddie

18. 7. 2009 16:10
Re: P.P.by se měla zamyslet.

Paní Paroubková je hlavně neskutečně hloupá, neřkuli blbá, hezký obličej, vychrtlá postava, dutá hlava. Prokázala to nejen žalobami na nevinné komiksy, které jí připadají vulgární a pornografické, ale též tímhle blogem. Jsem šťastný, že mám manželku, která má v hlavě mozek. Ale někomu zjevně stačí jen ten obličej navrchu.

0 0
možnosti
GJ

Gustav Jansta

18. 7. 2009 13:58
Tedy pane Daníček, vy jste mě překvapil ...

... po přečtení blogu Petry Paroubkové se mi zdálo, že je celkem jasné a průkazné, že zmíněný blog je z kategorie "udělej si srandu z volů". Je to podobné, jako když Petra Paroubková před časem přebírala nějakou anti-cenu, kdy všichni čekali, že se přebírání nezúčastní, ona tam však přesto šla a cenu přebrala stylem hollywoodské celebrity - to jsme nečekali apod - jinými slovy, udělala z toho parodii. Je celkem jasné, že její blog ódy na manžela je z tohoto ranku.

Že to nepochopí třeba takový Miroslav Václavek, který je evidentním pitomcem, to se dá očekávat, ale od vás bych tedy pochopení takové nadsázky očekával.

Možná nevíte o tom přebrání anti-ceny, možná nevíte, že Petra Paroubková prostě taková je - tedy že používá tento druh sebe-ironie...zkuste si ale přečíst ještě jednou její blog POZORNĚ ...

0 0
možnosti
M

mk.charlie

18. 7. 2009 14:06
Re: Tedy pane Daníček, vy jste mě překvapil ...

Rozšíření variability odpovědí na nepříjemné dotazy? Dosud Paroubek používal pouze: 1) Nevím 2) Nevšiml jsem si 3) Tam jsem vůbec nebyl 4) Toto je pod mé rozlišovací schopnosti 5) Jedná se o jasnou provokaci agentů ODS 6) Jedná se o podlý útok žurnalistů

Nyní máme variantu číslo 7) Mínil jsem to ironicky (resp. má manželka to mínila ironicky)

0 0
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 18,62
  • Průměrná čtenost 3410x
Především jsem lékař, mám svoji kliniku a svoji společnost a mám rád svoji profesi.Jsem pravicově zaměřený člověk. Představuji své názory a svůj pohled s výhodou nadhledu od jinud!

Jsem známý tím, že pro pacienty, laiky, i veřejnost popularizuji a vysvětluji různá onemocnění tak, aby to pochopili.  Kolegové mě sice chtějí někdy zabít, neuvědomujíce si, že jejich učená vysvětlení laik nechápe a odcházejíc z ordinace je moudrý přesně tak, jako když do ní vstoupil.