Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

vit.kucik

30. 5. 2009 15:12
Vcelku rozumné úvahy...

... sice bych několik věcí komentoval jinak (především je ještě předčasné sázet na "jisté" podzimní vítěztví ČSSD a vliv, jaký na to může mít  květnový komix, na který si na podzim již nikdo nevzpomene), ale souhlasím např. v tom, že Paroubek odráží svým "gulášovým hrubiánstvím" své voliče (styl mimochodem započatý M. Zemanem), kteří intelektuální variace na téma zhoubnost socialismu vůbec nečtou.

Nebo s tím, že pravice dosud nenašla za Klause důstojného charismatického  vůdce, proto ji čeká období štěpení, úpadku, dokud se nový Sjednotitel neobjeví a nevtiskne české pravici jasnou, srozumitelnou tvář. Že Jím nejsou ani Topolánek, ani Železný, ani Mach, je zřejmé...

0 0
možnosti

krtkoun

30. 5. 2009 11:50
pane piste o medicine, nebo o tom jak se uplaci

u vas doma, nebo co noveho na zapadnim brehu, tady jste uplne mimo,  Paroubka si oblibili stari komousi pro ktere je kscm uz malo revolucni a CSSD podle nich  konecne trima pochoden proletarske revoluce.

0 0
možnosti

krtkoun

30. 5. 2009 11:46
Pan Danicek jako anylytik ceske politicke

sceny selhava jak Ivan Olbracht kdyz licil demokracii v  sovetskem svazu ve dvacatych letech. smutne ze co slovo to nepravda - neznalost.   . marketingovy tah  reklamni agentury na  zbozi zvane CSSD by bez Paroubka byl asi  mnohem snadnejsi - Paroubek nevzhledny nabubrely aparatcik bez tvare a bez nazoru - ale i jeho prodej se zde ridi zakony reklamy - Je to technika a je jedno jestli se prodava Bata, Ariel , nebo CSSD. To posledni je ale jako spotrebni artikl hodne eklhaft coz pan moudry z Izraele neni schopen na dalku ani rozeznat! Velmi povrchni  nedustojne autora.

0 0
možnosti

30. 5. 2009 8:39
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Erciyes

30. 5. 2009 2:00
2 tučnák vexilu

Docela povedenej blog, až na detaily, ale píšeš: "Nemotá se kolem něj špína? Nemotají se kolem něj nedůstojné temné čachry a pikle s přeběhlíky?

Co třeba bleskové tahání kompromitujících materiálů právě na přeběhlíky? Co Ďuričko, Kočkové a další?"

Nebyla řeč o tom, co a kdo se kolem něj motá. Špína a Duričko (nakonec i Kočka) a podobní týpci se motají kolem všech politiků. Duričko se chlubí kontakty s politiky i ODS a sponzoroval i ODS, v Kočkově firmě sedí radní ODS za Počernice a státní zakázky mu nabízejí Langer i Gandalovič.Mafián Korpljakov je víc než na Kočku napojen na Topolánkova kamaráda Bartáka, t.č. ministra obrany nominovaného ODS. Problém je v tom-a v tom má blogger pravdu, že na Paroubka OSOBNĚ dosud nic závažného neprasklo. Nevěřím, že je morálně čistý jako křištál, ale škraloup prostě nemá a ani si ho nemůže - vzhledem k až dementní nenávistí někt. médií - dovolit. Pikle s přeběhlíky mají na triku jiní Dalíci. A tahání kompromateriálů je v české politice národní sport.

0 0
možnosti

tučňák v exilu

30. 5. 2009 8:05
Re: 2 tučnák vexilu

Ovšem v tom případě stále platí, že pokud "to dlají všichni",tak Paroubek sice nevyčuhuje, ale ani jedním směrem, tedy není ten morální lumen za jakého je v bodu 4 označován:-)

0 0
možnosti

editi

30. 5. 2009 0:12
Daníčku, Dane,

říkala tvoje učitelka již na základní škole. Mám za to, že příliš podceňuješ ty obyčejné lidi volící Paroubka a spol. V jednom máš však pravdu. Paroubek je opravdový vůdce, z kterého má mnoho lidí strach. Tím nemyslím ty pravicově smýšlející, ale ti, kteří se bojí o svá korýtka získaná pomocí křiváren podporovaných  zkorumpovanými aparátčíky z ODS. V ODS totiž nejsou pravicově smýšlející lidé, ale banda nabubřelých trubců, kteří nemyslí na národ  ale pouze na své kapsy. Domnívám se, že Paroubkovi ani nejde o prachy, jako spíš o moc, což na rozdíl od Topolánka je markantní. Tomu nešlo o moc, ale jenom o blahobyt a prachy. Tím, že Paroubek získá moc, bude ukojena jeho touha a bude jenom záležet na ČSSD, jako celku, jak daleko mu umožní s tou mocí zacházet. V tom vidím jednu z vymožeností demokracie, že i uvnitř ČSSD jsou kliky, které Paroubkovi, zas tak moc nedovolí. Nebude mě vůbec vadit, když se Paroubek  stane premierem. Nebude to mít totiž lehké. Topolánek zklamal většinu lidí. I mně

0 0
možnosti

Martin Jirousek

29. 5. 2009 23:57
Myslím že jste trefil

Paroubek je skutečným soupeřem. Proto je neustále dehonestován a může z toho těžit

0 0
možnosti

Streit

29. 5. 2009 22:50
Přeceňujete nehodného

Jak jsem dnes napsal na svém blogu, Paroubek je vykopávka z dávno vyvanulých časů, je recidivou totality a největším ohrožením svobody v naší zemi. Doufám, že vajíčková kampaň mu nepomůže, ale postavila na nohy jeho odpůrce.

A stou krásvou ženou jste to nepřehnal?

0 0
možnosti

trapná stvůra streit

29. 5. 2009 23:09
Re: Přeceňujete nehodného

debile! Zato ty jsi krásný. Raději choď kanálama, ať nepohoršuješ okolí, kdo se má koukat na tvou držku.

0 0
možnosti

tomas.janovsky

29. 5. 2009 22:43
autor je divnej

Autor a jeho pratele narozdil od volicu CSSD dokaze pochopit nadsazku na bilboardech ODS;-D. Pane jo, to je inteligent;-D

0 0
možnosti

Edmund Černá Zmije

29. 5. 2009 22:42
Paroubek má úspěch

z velmi podobných důvodů, jako měl úspěch Hitler. Je to arogantní charismatický vůdce, který dělá vše pro posílení své moci. Vybral si cílovou skupinu voličů a říká jim to, co by chtěli slyšet slovy, kterým rozumějí a která je uspokojují. Rozdmýchává v těch lidech nenávist a oni jsou rádi, když mají nepřítele, který může za jejich problémy. :-/

Samozřejmě, lidé jsou dnes jiní a proto i směřování Paroubka je trochu jiné. Nepřítelem nejsou Židi, ale bohatí podnikatelé a zlá ODS. Paroubkovi voliči věří, že až Paroubek zatne nepřátelům tipec, bude všem líp. S Paroubkem nám nehrozí válka, protože za ním nestojí zbrojařské koncerny, ale spíše mafie. 

-

Další podobnosti a rozdíly si doplní každý, kdo trošku sleduje Paroubkovu kariéru. Ale princip je stejný. Uvidíme, jak daleko to nechají Paroubkovi příznivci dojít, zatím se podle jejich reakcí zdá, že je dokonale ovládá.

0 0
možnosti

kaktusak

30. 5. 2009 0:03
Re: Paroubek má úspěch

Změňte rétoriku. Už se provalilo, v kterých lidech ve skutečnosti dříme nenávist.:-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS