Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

BoboHml

29. 3. 2009 12:32
.

R^

0 0
možnosti
Z

Zubr007

26. 3. 2009 14:50
Skvěle trefené!!

Trefil jste hřebíček na hlavičku. R^

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

26. 3. 2009 14:16
Asi tak ,nějak..

R^:-)[>-]

0 0
možnosti
VK

vit.kucik

26. 3. 2009 13:54
Tak to s těmi černými jestřáby, čekajícími...

... na milióny, to nestrávím...Osud (především) katolické církve v polovině 20. stol. byl jako dvojče podobný osudu evropské židovské komunity (tomu byste mohl Vy, žijící v Izraeli, rozumět) - pronásledování, internace a zejména státem organizované hromadné loupeže majetku. Pokud se nepletu, tak židovské obce svůj majetek v civilizované části Evropy dostaly (přirozeným právem) již v poválečných letech. Česká katolická církev na něj dosud čeká. Přitom má na něj přinejmenším stejně přirozené právo jako každý poslední občan, který restituoval už před 15 lety (!) po předcích kus pole nebo barák. Když se podařilo po letitých tahanicích dosáhnout jakés přijatelné dohody, tak to vzdorposlanci jako p. Tlustý stopli, protože cítili možnost z toho cosi vytěžit pro svou skomírající polit. situaci ...

0 0
možnosti
VK

vit.kucik

26. 3. 2009 14:19
Re: Tak to s těmi černými jestřáby, čekajícími...

... Když jsem p. Tlustého slyšel před lety řečnit na stranickém sjezdu v Poděbradech, mluvil o všech možných společenských výzvách, které by ODS neměla nechat bez povšimnutí, o církevních restitucích nezmínil ani slovo. Bleskově se však dostaly do centra jeho zájmu v situaci, kdy je mohl použít jako trumf ve sporu s vlastní stranou, cítíce, že mu pomůže většinová populistická nálada ve společnosti, která je dlouhodobě ateistická a proticírkevní. Póza osamoceného hrdiny, bojujícího proti mocným za záchranu "našich" miliard sice podle správného kalkulu našla svoji odezvu, (stejně tak toho tématu zneužila kdejaká porevoluční strana, protože využít většinového -byť téměř protiprávního - postoje voličské základny je politicky neovladatelně lákavé), ale i tak to nemění nic na faktu, že je to protiprávní, lživé a nespravedlivé. Stejně jako byla nespravedlivá krádež majetku židovského, nebo jakéhokoliv jiného. 

Takže proto ten odstavec s černými jestřáby, čekajícími na NAŠE miliony, nestrávím.

0 0
možnosti
N

Nika.meil

26. 3. 2009 13:23
Jméno pádu Topolánka....

V podstatě s Vámi souhlasím. K tomu,co jste řekl v závěru ale musím říci, že si nemyslím,že je nutné vyhovět všem, kteří si hřejí svojí polívčičku a mají individuální požadavky,to by pak premiér nevěděl,komu vyhovět dřív. Nechat se vydírat jednotlivými poslanci koalice je prostě nemožné, vyhovět všem se nedá.

0 0
možnosti
BM

Bedra

26. 3. 2009 12:08
Cha, cha, cha, cha...!

To může napsat jen člověk,který si neuvědomuje, že "nelze vyhovět lidem všem"!A jelikož vládu máme od toho aby tady vládla s pomocí nejlepších odborníků, musíme očekávat, že jejich rozhodnutí jsou fundovaná.Kdyby se vláda měla domlouvat a dohadovat s kdejakou "chytrou horákyní", tak to může hned zabalit.Jelikož Češi jsou nepřizpůsobiví a netolerantní,tak prakticky jakákoliv vláda nemá šance "z-vládnout" své volební období v relativním klidu.To platí i pro poslance,kteří dle nich samých jsou odrazem společnosti..!Prostě CZECHschmeid nikdy neuměl, neumí a nebude umět sám vládnout-právě z důvodů nepřizpůsobivých a netolerantních Čechů...!:-©[>-]Rv

0 0
možnosti
VH

Stará kára

26. 3. 2009 11:33
O přístupu politiků

Sobotka: Do komise k reformě zdravotnictví nepůjdem. Do komise k reformě důchodové nepůjdeme. Stejně byste nechtěli na chlup opsat naše návrhy. A jinak my nejednáme.

Paroubek: Vše, co navrhuje ODS škodí tomuto státu. Proto s ní nemůžeme jednat.

Kdopak že to nemá politické jednání?

0 0
možnosti
HN

handour

26. 3. 2009 10:30
Přesně tak

jak hrajeme fotbal, tak kopeme i v politice. Jak ve fotbale, tak v politice jsou přehnané mzdy...za nic, z našich peněz. Jak může mizernej fotbal a ještě mizernější Vláda chtít vůbec nějaké fanoušky?8-o

0 0
možnosti
JS

sochor

26. 3. 2009 9:19
A kde je příčina?

Článek má částečně pravdu, ale zapomíná uvést příčinu současnéhu stavu. Hlavní příčinou je demagogická rétorika Benito Paroubka a jeho hohsleda Ráta a jejich touha po moci. Bohužel mnoho lidí si neumí udělat vlastní zdravý názor, a proto  jim uvěřilo, tak jako v minulosti Hitlerovi či Gottwaldovi. A to je cesta do pekel. 

0 0
možnosti
M

musulman

26. 3. 2009 10:36
Re: A kde je příčina?

No... tak, nějak, Benito Paroubek a jeho hohsled Rát, by asi neměli šanci, kdyby nebylo onoho vzpomínaného přístupu pana Topolánka a ODS k občanům tohoto státu. Mě osobně je tak, nějak jedno kdo tady vládne - stejně jako chudý budu vždy pod ruku drába - ale když už mám možnost se k tomu (kdo mi vládne) vyjádřit, tak rozhodně nechci aby mi vládl tvor (nebo strana) který se považuje za jediného "vědoucího" a ostatní (kromě jeho nohsledů) jsou lůza. A na této struně právě pan Paroubek pro pana Topolánka upletl proklatě ostru smyčku.

0 0
možnosti
LM

Aaron71

26. 3. 2009 8:56
Váš pohled je odlehčený

Máte dostatečný nadhled, který lidem v ČR chybí. Popsal jste to přesně. KarmaR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 18,62
  • Průměrná čtenost 3410x
Především jsem lékař, mám svoji kliniku a svoji společnost a mám rád svoji profesi.Jsem pravicově zaměřený člověk. Představuji své názory a svůj pohled s výhodou nadhledu od jinud!

Jsem známý tím, že pro pacienty, laiky, i veřejnost popularizuji a vysvětluji různá onemocnění tak, aby to pochopili.  Kolegové mě sice chtějí někdy zabít, neuvědomujíce si, že jejich učená vysvětlení laik nechápe a odcházejíc z ordinace je moudrý přesně tak, jako když do ní vstoupil.