Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

El Cid

11. 2. 2009 10:26
Dekuji za vase nazory

divate se na veci minimalne s nadhledem a dokazetesi o veci udelat vlastni nazor. Skoda ze v CR je takovich lidi malo. Kdyz vidim co se zde deje a jak se k tomu nekteri lide stavi, tak se stydim, ze jsem obcan CR. Nechapu jak muzov vest Proti Rathovi tuhle kampan.  Hulvat rozhodne neni. Pokud vim,tak vzdy mluvi slusne (narozdil od premiera, ktery hulvatem opravdu je). Ma ale stiplave poznamky a je to provokater. Ale jak sam rikate - VZP se mu povedla a i v jinych vecech ho pokladam za konstruktivniho politika. Kdyby ostatni pracovali jako on, tak se politika mozna presune od zaplatovani a rozkradani nekam jinam. Nejhorsi na tom je, ze rada rada liti toto prelepovani  naplasti (jako jsou dnesni poplatky alei mnoho dalsich veci) a rozkradani (podivne privatizace, zadavani zakazek, ktere zavani korupci) schvaluje!

0 0
možnosti
J

joohanka

11. 2. 2009 0:40
Ztráta srozumitelnosti

Pane Daníčku, zkuste se tedy věnovat článkům o změně zdravotnictví v ČR, tak jak nám již dlouho avizujete. V poslední době se snižujete komentováním nepodstatných věcí a čím dál více mám pocit, že jste prostě klasický "čecháček".

Velmi si vážím Vašich článků o situaci v Izraeli a Gaze a Vaše články jsem četl rád právě s vědomím, že otevřeně zastáváte jasný názor "tvrdé linie". S tímto jsem také tyto články vstřebával, ale v posledních článcích mi připadá, že popularita Vám odebrala onu srozumitelnost Vašich postojů.

Děkuji

0 0
možnosti
JN

El Cid

11. 2. 2009 10:31
Re: Ztráta srozumitelnosti

myslim ze je to uplne jasne a srozumitelne - rika nam, ze lide nekrici na Ratha, ze je ten nejhorsi a pritom ani vlastne nevedi proc. To je totiz typicka caska vlastnost - pamet dlouha pul roku a razit nazor ktery prectou v novinach nebo slysi v televizi. Cesi jsou totiz z vetsiny hloupy ale zaroven namysleni - proto se snazi vypadat na oko chytre. Nedavno jsem videl zobrazeni cechu od nejakeho slovenskeho kreslire - bylo to uplne vystizne.

0 0
možnosti
A

auslander

8. 2. 2009 16:51
karma

po dlouhe dobe pekny, informativni clanek;-)

0 0
možnosti
TT

tolan

8. 2. 2009 14:15
Placený politruk Lidového domu P.Farský už tu byl

Takže už můžete diskuzi uzavřít. Zaujalo mne, že Dr. Daníček  se  b o j í   mít vlastní názor na  polirického extrémistu Ratha, což také vypovídá o statečnosti (opatrnosti) autora.

0 0
možnosti
H

Hugo.z.Lipek

8. 2. 2009 13:26
dr.Rath

Nemíním hodnotit článek dr.Daníčka an i příspěvky.Jen zírám,jak na Novinkách všichni,kdo včera nemohli dr.Rathovi přijít na jméno,dnes když šlyší o ministryni zdrav.architektce,která kecá,ještě nezačala,tak berou Ratha najednou na milost.Dost možná se dr.Rath dočká satisfakce za nynější kritiku.Tahle ženská mini bude horší než baba Součková,co dala rozkrást pro sebe,co se dalo.RvRv

0 0
možnosti
EK

Eles

8. 2. 2009 11:51
No pan Rath není horší

než mnozí jiní jeho oponenti, ale minimálně stejný. Kdybyste pane Daníčku sledoval zprávy z ČR, věděl byste, jak Rath "zajímavě" bokem v ČLK vydělával na ofic. časopise, co znamenala jeho úzdrava VZP pro proplácení = dostupnost mnoha zákroků v nemocnicích, jistě byste si vzpomněl na čistky, které provedl po nástupu na ministerstvo a které opakuje teď na hejtmanství. V jeho případě je vše podřízeno jednomu, uplácet své nohsledy (hlavně posty), za to získat jejich loayalitu do budoucna pro vlastní mocenský růst. Nádherný příklad toho, jak se do politiky jde nikoliv zůročit zkušenosti pro blaho obce, ale vydělat co nejvíce peněz. Pro vyváženost, není v tom sám, podobný extrémní element byl např. Řebíček z ODS a desítky dalších se těmto dvěma blíží, seč to jde. Oproti tomu mi zmínky o Hitlerovi nebo zdvižené prostředníky připadají jako sranda. Svým způsobem je to typické, líní novináři mediální zájem soustředí na tyhle blbosti, které týdny pitvají a nezbývá pak prostor pro důležité věci.

0 0
možnosti
KA

krabi

8. 2. 2009 10:23
pane Daníčku, proč ta okecávačka

rath a rozporuplná osobnost ? nebuďte k smíchu. :-©

jak jste napsal vy s rathem spolupracujete a to hlavně vypovídá o tom co jste vy sám :-©

0 0
možnosti
VD

vdanicek

8. 2. 2009 12:31
Napsal jsem ze nectete pozorne, skoda slov

;-(

0 0
možnosti
P

P.Farsky

8. 2. 2009 8:28
Pane Daníčku, také Vás jako lékaře něco děsí ?

PAne Daníčku, téměř by se mi chtělo říci, že když Ratha hodnotí Lidové noviny, Reflex a "vybraná skupina" tohoto blogu, mohlo bz vznikat vážné podezření ,že Rath musí dělat alespoň něco proklatě dobře. Můj předchozí odstavec je ale intelektuálně velmi laciný, uznávám.Ale když ono se takové laciné a prošlé  zboží  na tomto blogu nejlépe prodává.

P.S.

Také mě napadlo, jakou mediální bouři způsobilo použití slova Hitler v kontextu, v jakém ho použije každý středoškolský profesor při výuce dějepisu. A jaké konsekvence, nebál bych se říci až obavu z ohrožení naší demokracie, z toho naše "angažovaná" media vyvodila. A v tom se mi, nevím proč, vybavilo použití výroku jednoho ústavního činitele  .." a někdo půjde bručet "... při volbě českého prezidenta.

A angažovaná media tehdy téměř nic a od té doby vůbec nic. Je to opravdu zajímavá výpověď o stavu ducha, stavu demokracie a stavu medií v tomto "státě českém".

Nebo se jen tato společnost blíží ke kýženému cíli definovanému pojmem BLÁZINEC?

0 0
možnosti
KA

krabi

8. 2. 2009 11:07
Re: Pane Daníčku, také Vás jako lékaře něco děsí ?

farský nedívím se, že pověst lékařů upadá, když je prezentují nedouci a demagogové jako ráth, daníček a vy. 

Socialista Rath nejen zmínil nacionálně socialistické Hitlerovo řešení - účelově jako cestu k výhře ve volbách - (po socialisticku  nastartovat ekonomický růst zadlužením a okradením a likvidací skupiny obyvatel žídů/buržoustů, uchopit moc za pomoci těmi penězi zkorumpované lůzy) ale zároveň se vyjádřil opovržlivě o liberálním řešení. Vás ve vaší morální ubohosti vůbec tohle nepohoršuje a asi ani nenapadne.  Platí svůj ke svému, póvl k póvlu, socialista k socialistovi  Rv(Y)

0 0
možnosti
G

Gagh

8. 2. 2009 7:50
pardon..

spolupráce mezi izraelskou Stranou práce a ČSSD:

http://eretz.cz/content/view/6272/41/

0 0
možnosti
G

Gagh

8. 2. 2009 7:45
A nebo...

...že by šlo o spolupráci mezi izraelskou Stranou práce a ČSSD?8-o?

noo, obzvláště poslední dvě fotografie stojí za to!! !!

Tož tomu říkám partička!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 18,62
  • Průměrná čtenost 3410x
Především jsem lékař, mám svoji kliniku a svoji společnost a mám rád svoji profesi.Jsem pravicově zaměřený člověk. Představuji své názory a svůj pohled s výhodou nadhledu od jinud!

Jsem známý tím, že pro pacienty, laiky, i veřejnost popularizuji a vysvětluji různá onemocnění tak, aby to pochopili.  Kolegové mě sice chtějí někdy zabít, neuvědomujíce si, že jejich učená vysvětlení laik nechápe a odcházejíc z ordinace je moudrý přesně tak, jako když do ní vstoupil.