Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zamete

9. 2. 2009 10:00
Pane Daníčku

Bohužel s vámi nemohu souhlasit. Jste si jistý, že ten David Rath, kterého jste znal ještě existuje? Moc lidi mění. Popravdě řečeno netuším, co dělá v ČSSD. Nemám nic proti sociálním reformám a přerozdělovaní, ale je mi špatně z toho, jak jedna vláda středopravice udělá nepopulární opatření ( a v míře daleko menší než nutné), prohraje volby, středolevice sklidí plody těchto reforem, rozhodí je davu a na konci má ČR zase to ho.no. Netuším, proč ten poprask kolem 30 Kč za lékaře. Za pravidelnou preventivní prohlídku se neplatí, už se nechodí jen tak k doktorovi, neberou se léky za pár korun na recept. Lidé si to koupí za své a zbývají peníze na větší náklady a dražší léky. Teď kraje živelně rozpouštějí prostředky, které byli určeny na jiné věci. Ad přerozdělování - nejsem si jist zda by jakákoli vláda udělala to, co jste říkal - přinutila lidi k návratu do pracovního procesu, tím že by jim snižila dávky.

0 0
možnosti

Zamete

9. 2. 2009 10:02
Re: Pane Daníčku

Vždyť za tolik roků nebyli schopni zajistit, aby se sociální systém nedal tak dojit a zneužívat, nebo uzákonit, že by nezaměstnaní chodili provádět veřejně prospěšné práce - zametat města, čistit parky, upravovat silnice nebo třeba jako výpomoc do zemědělství. Kdo nepracuje, ať nejí. Práce je dost, bohužel je dost lidí, kteří nikdy nepracovali a pracovat nechtějí. Jak to vidím já, tak ČSSD pouze dělá populistiká gesta a skutek utek. Pan Rath je čistě náhodou ten, koho lidé vnímají jako centrální  a nejviditelnější  postavu těchto gest, nic víc nic míň. Kdyby na jeho místě byl Santa Klaus, tak by mu nadávali stejně.

0 0
možnosti

basata

7. 2. 2009 22:57
Fw.

Pan Rath není gentleman,Svými výroky silně pošpinil své příbuzné,kteří také díky Hitlerovi krutě zahyhuli v koncentračním táboře a jejich potomek s "čistým svědomím" onoho pána kancléře bez rozpaků snad obdivuje.

0 0
možnosti

Honza H.

7. 2. 2009 19:57
Nechcete zase napsat o soužití nežidů a židů?

V RSS jsem pokračování nenašel. Třeba o beduínech v Negevu. Něco málo jsem si o nich přečetl.

Zhruba: beduíni své pozemky neregistrovali, aby neplatili daně, IDF zabrala 85% Negevu a ti bez registrace se ocitli v neuznávaných vesnicích = žádné služby, školy, voda, elektřina. Dalšími zákony a nařízeními (kozy přispívají k erozi, žerou i kořínky) v podstatě zničila možnost pást kozy (klasické povolání beduínů). V 1970 vláda Izraele slíbila těm, kteří se přesunou z neuznaných vesnic do Siyagu, služby a šanci na slušný život. Tam dnes žije zhruba polovina populace beduínů, zbytek zůstává v neuznaných vesnicích. V obou případech živoří, ve vesnicích nic není a být nemůže (žádné služby) a ve městech také (However, the towns lacked any business districts and the urban

townships have long been rife with the social breakdown resulting from

near-total joblessness, crime and drugs.). Jak moc přesné je to?

Případně se také zmiňte o demogafii a jejím vlivu na politiku Izraele.

0 0
možnosti

Dluhy se neplatí

7. 2. 2009 19:46
Pokud byli někteří Rathovi příbuzní v koncentračním

táboru (ať už stalinistickém, nacistickém či našem komunistickém), pak dle zákonů genetiky jedině jako brutální dozorci.

Ten člověk je spodina, inteligence ve službě zločinu.

0 0
možnosti

ferdík

7. 2. 2009 19:24
pane doktore,

po nástupu do funkce ministra pan Rath velice prosazoval firmu Zentiva a její generika,čistě náhodou v této době nastoupila na přední manažerské místo v Zentivě matka dítěte p.Ratha p.(sl.)Horká tak ať si ten vychcánek nechá ty kecy a jestli vy mu je baštíte,tak  to radši nikde neventilujte ať nevypadáte blbě.Rv

0 0
možnosti

Dluhy se neplatí

7. 2. 2009 19:40
Re: pane doktore,

R^R^R^

0 0
možnosti

krabi

7. 2. 2009 18:20
kamarády si každý vybírá podle sebe....

on Topolánek "instaloval" Talmanovou do funkce místopředsedkyně ? A já myslel, že o tom hlasovalo min. 101 poslanců ? Vy si myslíte, že má Topolánek ODS na povel jako rath středočeské čssd zastupitele ?

Pane Daníčku když už jde o ty židovské příbuzné, kteří zahynuly, jakou radost by asi měli z toho, že jejich potomek je takový spratek, že obdivuje Hitlerův ekonomický "zázraků placený ukradenými židovskými penězi...

Je mi na blití nejen z Ratha, ale i takových jako vy :-©(Y)

0 0
možnosti

echo.3

7. 2. 2009 18:19
Ratha zrovna nemusím, ale

Ty nevybíravé až hnusné útoky na jeho osobu mně připadají často, jako odvádění pozornosti od jiných problémů, jiných průšvihů a jiných zkompromitovaných osob, korupce, porušování zákonů, aj. Nebo se mylím?

Autora nepokládám za žádného ujetého "levičáka", ale zde to vše vystihl dosti jasně. Dávám karmu.R^

0 0
možnosti

krabi

7. 2. 2009 18:21
Re: Ratha zrovna nemusím, ale

muhl byste jmenovat aspoň jeden "hnusný" útok na Ratha, který by nebyl opodstatněný a reakcí na hnusné Rathovo jednání ? 8-o

0 0
možnosti

vdanicek

7. 2. 2009 18:02
To je tedy síla. Nu přátelé pokračujte v plodné diskusi.

;-D

0 0
možnosti

P.Farsky

7. 2. 2009 19:55
Re: To je tedy síla. Nu přátelé pokračujte v plodné diskusi.

Pane Daníčku, myslím si, že jako akademicky vzdělaná osoba, byste měl akceptovat fakt , že diskusi na tomto blogu nelze brát příliš vážně.

Přece si nemyslíte, že těch cca 20 stále stejných debilů opakujících stále stejné fráze, jsou obrazem české společnosti.

Radím Vám,  berte tento blog jen jako zábavnou psychologicko-sociologickou sondu do duše českého debila.

Takový "krabi" je přímo excelentním příkladem tohoto debila a nemá vůbec smysl ho při jeho inelektuální potenci brát jakkoli vážně.

Pane kolego Daníčku , snad se stýkáte s reálným životem a víte, že tento klub místních debilů, kteří si vzájemně notují a vzájemně si karmují svoji blbost, není skutečným obrazem české společnosti.

0 0
možnosti

Dr.Sid

7. 2. 2009 17:50
No tohle

Tak nevim . .kdyz vidim co pan Danicek pise o cesku, zacinam pochybovat jestli nejaky Izrael vubec existuje. :-/

0 0
možnosti

Saltos Alim

7. 2. 2009 17:32
Vážně ?

Doktore, nemůže  Vám unikat,  že česká politika je pavlač, a její děsivou sílu se Vašemu příteli dařilo už delší dobu, už v ČLK, posilovat až k absurdnosti, jak dokládá i ta karikatura. Váš článek zastávající se megalomanického histrionského psychopata je z tohoto hlediska jednoznačně ubohým kamarádšoftem, a na neštěstí pro Vás degraduje  i věrohodnost a úroveň Vašich dosud velmi ceněných informaci o  Hammasu.  Snad znáte rčení že jedním z  největších nebespečí a zla je inteligentní lump.  Že by snad vrána k vráně?  Bohužel.  Tak se nezlobte.  8-o

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS