Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

SID09

21. 1. 2009 18:33
To je hezké, že to víme

pane Daníček, nemáte rád Rusko-to je evidentní ( já konec konců jsem CCCP taky nemusel ), ale podívejte se na celou věc trošku objektivně. S Gruzií jste neměl pravdu - ( Vaše omyly  nebudu komentovat ) a stejně tak je to i  s tímto sporem.  Náhodou jsem slyšel debatu slovenských politiků v televizi ( a to bylo postiženo výrazně víc než my ). Zcela jednoznačně SPP ( plynaři ) i slovenští politici jednoznačně odsoudili Ukrajinu a nikoliv Rusko. Snesli pro to i celou řadu důkazů. Vy máte pouze své dogma o špatném Rusku. Takže pro příště do Vašich příspěvků přidejte i trošku objektivity.

  

0 0
možnosti
MB

kuttna

22. 1. 2009 14:08
Re: To je hezké, že to víme

Já zase viděl Ficovy výstupy a v nich Rusko nijak zvlášť nešetřil, což je v jeho případě nebývalé. Ty důkazy by mne zajímaly, máte na ně nějaký odkaz?

K dogmatu o špatném Rusku bych se nepřipojil. Ale Putina pokládám za špínu - a mám pro to jistě mnohonásobně více důkazů, než vy proti Ukrajině. 

0 0
možnosti
VD

vdanicek

21. 1. 2009 17:02
Pane lopata12345 jste rozumny clovek, to ze jsem ted v

Izraeli a bydlim v Cesku neznamena ze se nevracim. Pochopte, ze clanek je kladny. Ja Vas chci vyprovokovat abyste mysleli a pochopili jaka hra se tu hraje a zacali s tim neco delat. Cesko se muze klidne stat jednim z hlavnich hracu v Evrope. Jen chtit. A ja chci a najivni skutecne nejsem.

0 0
možnosti
L

lopata12345

21. 1. 2009 18:02
Re: Pane lopata12345 jste rozumny clovek, to ze jsem ted v

OK R^

0 0
možnosti
H

haneleh

21. 1. 2009 16:28
Nezavislost

neni vzdy mozna, ale melo by se na ni pracovat. To je to co mi rika clanek.

Izrael nemuze spolehat na spojence. A protoze nema suroviny a tak vymyslel vyuziti slunecni energie,a nema dost vody a tak vynalezl odslanovani morske vody.

Cesko ma take myslici hlavy a dnes patri do Evropy, je treba se na ni preorientovat.

0 0
možnosti
A

Alexsky

21. 1. 2009 12:15
Sohlasim s p. Daníčkem

Chce to co nejmensi zavislost na rusku..

Jejich mocenske ukázky jsou az dětsky pruhledne a trapne a hraničí až z aroganci nejhrubssiho zrna.

Rusko si zahrava ze se na neho vsichni vykaslou budou kupovat jinde a za par let mozna mesicu by bylo Rusko na mizine..

0 0
možnosti
L

lopata12345

21. 1. 2009 12:53
Re: Sohlasim s p. Daníčkem

Teorie, teorie, TEORIE! Mame na krku ekofasisty. Takze se zavislosti na Rusku jentak nezbavime. Teda jako Evropa obecne. CR je na tom paradoxne velmi dobre.

0 0
možnosti
VV

vaclav

21. 1. 2009 7:58
Nepřijatelné..

Nepřijatelné jsou  úvahy pana Daníčka. Nepřijatelné bylo jeho vysvětlování  masakrů Židů v Gaze a nepřijatelné je  posuzování plynové krize . Manipupuje s fakty , jak se mu to hodí. Možná neví , nebo  to v židovských novinách nepsali , že plyn , který tady u nás byl v neomezeném množství k použití ,byl z ropovodu Jamal a byl ruský. Ale to pro tyhle manipulátory není podstatné. Asi si pan Daníček myslí , že jsou všichni kromě něj blbci . No nešť...:-)

0 0
možnosti
OM

Zamete

21. 1. 2009 9:43
Re: Nepřijatelné..

Spor byl od začátku prezentován jako spor mezi Ukrajinou a Ruskem. Navíc je to poněkud zmatené - nejdříve to bylo proto, že Ukrajina neplatí. Potom, že krade. Nejnovější důvod byl, že se nedohodli na ceně tranzitu a ceně, za kterou bude Ukrajina plny kupovat. To je všechno možně. Ano, Běloruskou větví plyn proudil. To je fakt. zkusme připustit, že na tom, že Rusko tento spor využilo aby ukazalo svaly, může být něco pravdy. Jenže pro uzavření běloruské větve nebyla záminka a v podstatě ani důvod. Balkán zůstal bez plynu. Celé Evropě to ukázalo - podívej jak bys mohla dopadnout, kdyby se nám chtělo... Takže Evropa teď půjde Rusku buď víc na ruku nebo začne hledat jiné zdroje.

0 0
možnosti
VD

vdanicek

21. 1. 2009 5:27
Vazeni naivita nekterych diskuteru, me proste uzemnuje

:-)

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

21. 1. 2009 9:08
Re: Vazeni naivita nekterych diskuteru, me proste uzemnuje

Ano, úvahy bloggera Jirouska mne nepřestávají uvádět v úžas. R^;-D;-D

0 0
možnosti
K

Killingworth

21. 1. 2009 4:09
Muze mi nekdo vysvetlit, CO na tom clanku....

.....tolik Cechu NECHAPE??JE TO PERFEKTNE A POLOPATE PREDNESENO. PROC MA TAK VYSOKE PROCENTO CECHU TU ATAVISTICKOU REAKCI NASTAVOVAT KRK RUSKEMU CHOMOUTU?????:-© Autorovi KARMU na3 !!R^R^

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

21. 1. 2009 9:07
Re: Muze mi nekdo vysvetlit, CO na tom clanku....

Kild, to je jen Jirousek a Totedyne. To rozhodně není to "vysoké procento" Čechů.

0 0
možnosti
I

IJNovak

21. 1. 2009 1:52
Putin snad platí Bursíka a blokuje jádro???

Tak hloupý není, jenom ukazuje kde má EU partnery a kdo jim posílá energie!!! Také řekne kde kupuje výrobky a koho osvobodil od kazastrofy. Proto jsou mu i Němci vděčni! Porovnejme s postojem proamerické české pol. lůzy!!!

0 0
možnosti
JS

jozka skocdopole

21. 1. 2009 0:30
Ano,

a pak ses probudil a čvachtal jsi nohou ve vodě v lavoru !

0 0
možnosti
K

Killingworth

21. 1. 2009 4:11
Re: Ano,

Pletes se, v tom lavoru jsi se probudil TY!!(Y)RvRv;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

20. 1. 2009 23:45
Hm

Pokud vím, moc se nemluvilo o tom, že plyn, který proudil plynovodem Jamal je Ruský plyn. Samozřejmě, to se propagandisticky nehodí do krámu, že jedním plynovodem (přes Ukrajinu) to nejede a druhým ano. Problém není Rusko. Možná pane Daníčku znáte dobře Rusy, ale vůbec neznáte Ukrajince. Navíc si stejně myslím, že v tom měli prsty Yankeeové, tedy odcházející administrativa Bushe. Dnes Merkelová prohlásila, že je nutné do radarové protiraketové obrany Rusko zapojit. A to je správné - Rusko bojuje s terorismem stejně, jako USA a studená válka už skončila, alespoň doufám.

0 0
možnosti
JS

jozka skocdopole

21. 1. 2009 0:32
Re: Hm

Ano,  a pak ses probudil a čvachtal jsi nohou ve vodě v lavoru !

0 0
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 18,62
  • Průměrná čtenost 3410x
Především jsem lékař, mám svoji kliniku a svoji společnost a mám rád svoji profesi.Jsem pravicově zaměřený člověk. Představuji své názory a svůj pohled s výhodou nadhledu od jinud!

Jsem známý tím, že pro pacienty, laiky, i veřejnost popularizuji a vysvětluji různá onemocnění tak, aby to pochopili.  Kolegové mě sice chtějí někdy zabít, neuvědomujíce si, že jejich učená vysvětlení laik nechápe a odcházejíc z ordinace je moudrý přesně tak, jako když do ní vstoupil.