Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

kuttna

7. 1. 2009 12:31
A co Slovensko?

Ve výčtu chybí jeden nedávno nově vzniklý evropský státní útvar, který nikdy neexistoval - Slovensko. To už i ta Morava měla historicky více samostatnosti resp. oddělenosti od Čech, než horní Uhry od dolních Uher. Přesto si myslím, že vznik samostatného Slovenska neměl rozumnou alternativu. A totéž si myslím o Kosovu.

0 0
možnosti
D

duhacenzor

17. 8. 2008 16:30
Takže z těch map

má vyplynout co, že Srbové by měli vrátit Maďarům Bácsku (= Vovjodina) , kterou získali 1918 od Dohody, coby dárek za spojenectví spolu s Chorvatskem, Dalmácií, Bosnou, Kraňskem, Istrií a Černou Horou;-D

Je to ošidné, ta historie....mimochodem vzhledem k tomu, že Srbové na Kosovu "moudře" neměli děti, zatímco "nezodpovědní" Albánci jich měli kupu,  šlo ve finále  jen o demografií, Kosovo s 90% většinou státně nespolehlivého obyvatelstva je lepší nechat odejít, než za jednu dvě generace čekat až bude při tomto přístupu Srbů ( a podotýkám i celé Evropy, Kosovo je výstraha!!!) ke svému množení v Bělehradě legálně zvolený albánský president a albánská národní rada:)))

A ještě jeden fakt je, který se kvůli Kosovu účelově zamlčuje, že si Srbové svoji zbytečnou a nenormální agresí naštvali proti sobě celou exJugo, někdy je dobré si rozmyslet vlastní postup - když mi Rusko tleská nemusí být OK.

0 0
možnosti
VD

vdanicek

19. 8. 2008 16:49
Re: Takže z těch map

Ale nemusi nic vracet a neni treba se rejpat v historii.

Navic s tou Jugo mate pravdu

0 0
možnosti
MW

mysak_25

17. 8. 2008 9:15
Hmm

ZajimaveR^

0 0
možnosti
RR

rezjir

17. 8. 2008 5:40
Proč blbost

Budu-li mít jako primární cíl své zahraniční politiky oslabování Ruska a všech jeho možných spojenců, tak se budu mimo jiné snažit např. o odtržení Kosova od Srbska. Atd. Podle skutků poznáš jich.

0 0
možnosti
K

kion1

16. 8. 2008 22:29
Volič Národní strany

Vcelku souhlasím.Hlavně Srbové, když mohli měli Albámce vyhnat za vraždění Srbů, podporu nacistů do Albánie, ale tenkrát si chtěli hrát na humanisty, chce se mi říct skoro jako dnes Izrael:-/R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 18,62
  • Průměrná čtenost 3410x
Především jsem lékař, mám svoji kliniku a svoji společnost a mám rád svoji profesi.Jsem pravicově zaměřený člověk. Představuji své názory a svůj pohled s výhodou nadhledu od jinud!

Jsem známý tím, že pro pacienty, laiky, i veřejnost popularizuji a vysvětluji různá onemocnění tak, aby to pochopili.  Kolegové mě sice chtějí někdy zabít, neuvědomujíce si, že jejich učená vysvětlení laik nechápe a odcházejíc z ordinace je moudrý přesně tak, jako když do ní vstoupil.