Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

tromi

18. 8. 2008 11:59
Daníčku mám další zprávu

rusové mají amíky i s teroristou Bushem  naprosto na háku;-D;-D;-D

0 0
možnosti
YY

Yeback

16. 8. 2008 23:25
Saakašvili je demokrat asi jako Hussain nebo Noriega.

Ti se taky dostali do funkce v řádných demokratických volbách a Saakašvili zcela demokraticky nechal pozavírat demonstrující opozici a vyhlásil 14 denní "výyjimečný stav" aka stanné právo. Inu typické znaky rozvinutého demokratického zřízení...

BTW, už se mě z té protiruské propagandy a černobílého vidění světa obrací kýbl...:-©

0 0
možnosti
ZK

SID09

16. 8. 2008 21:41
Přání a skutečnost.

Americký prezident je nějaký inteligentní nadčlověk ? Řekl bych že je spíš vděčným terčem vtipů. Analýzy US prezidenta a tajných služeb vykazovaly  v poslední době velmi vysokou míru nespolehlivosti. Nejsou náhodou i Vaše informace mylné ? Z čehož následně pramení Vaše zcela mylné závěry? Nebo si jen přejete, že by to tak nějak mohlo být ? 

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

16. 8. 2008 19:41
Bush..

je negramot. Clinton je proti němu politický aristokrat a přesto dopustil "humanitární bombardování". USA nemají o euroasijské politice nejmenší páru. Dokázaly to ve Vietnamu, dokazují to pořád..jejich ultimátní vystupování změkčuje Francie a Německo,ale doplácí na to Evropa. Obama by to mohl změnit. To ovšem znamená, že rétorika se změní z konfrontační linie na konstruktivní dialog a adekvátní činy. Odpověď měla na Ruskou iniciativu v Gruzii znít: Pokud se Rusko rozhodlo vstoupit svévolně na cizí území, poskytne USA Patrioty i pobaltským státům na svou ochranu. Pokud se to stane ještě jednou někde jinde..proběhnou s pobaltskými státy vážná jednání o přítomnosti amerických vojsk na jejich území s jejich souhlasem.

0 0
možnosti
RR

rezjir

16. 8. 2008 19:44
Re: Bush..

A pobaltské státy se stanou americkými satelitními státy.

0 0
možnosti
RR

rezjir

16. 8. 2008 19:27
Všechny státy NATO

jsou satelitními státy USA. Podmínkou likvidace satelitních států je tedy zrušení NATO.

A také všechny státy, kde se vyskytují amícké vojenské základny, jsou satelitními státy USA, protože tomuto faktu musí podřídít svou vnitřní a zahraničními poliitiku (viz Kuba).

0 0
možnosti
JK

MiroTR

16. 8. 2008 20:47
Re: Všechny státy NATO

NATO je dobrovolná organizace. Nikdo nikoho nenutil tam vstoupit a lze i beztrestně vystoupit.  Nedovedu si představit, co by se dělo, kdyby se třeba Estonsko, násilně připojené k SSSR chtělo před 30 lety odtrhnout.

0 0
možnosti
FK

František Kostlán

16. 8. 2008 19:20
Díky za překlad.

Jde bohužel z velké části o běžné fráze, za nimiž se nic podstatného neskrývá. Spojenci (Američané) ve skutečnosti od Ruska nic neočekávají, protože vědí, že Rusko na ně kašle a dělá, co samo uzná za vhodné bez ohledu na cokoli dalšího. Ekonomické argumenty či apel na dodržování lidských práv je jim stejně šumafuk jako Číňanům či Lukašenkovi. Pro Rusy doba satelitních států a imperialistické politiky vůči nim neskončila - a Bush to dobře ví - tedy jen další fráze. Bohužel.

0 0
možnosti
K

kion1

16. 8. 2008 17:05
Volič Národní strany

V tomto se s Vámi pane Daníčku, bohužel shodnout nemohu.

0 0
možnosti
MM

Muslym

16. 8. 2008 18:49
Re: Volič Národní strany

Ani nevíš, jak je to nám ostatním jedno, nácku.

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

16. 8. 2008 16:57
Není to divné?

Není to divné, že pravicový prezident demokratického státu, údajně obdivující Margaret Thatcherovou, se svým postojem tak shoduje s názory levicově zaměřených osob, že se staví na podporu státu, který má nedemokratickou, z podvodných voleb vzešlou  vládou, která zlikvidovala většinu svých politických odpůrců, která vyhrožuje demokratickým státům (včetně státu pana prezidenta), že na ně zamíří své jaderné rakety? Státu, který na ochranu práva na sebeurčení území, jehož samostatnost nikdo neuznává, vtrhne do jiného, demokratického státu, jehož hranice jsou mezinárodně uznávané? Víte někdo o nějakém jiném pravicovém politikovi, kterému nevadí, že totéž Rusko vyvraždilo značnou část čečenského národa kvůli jeho snaze o samostatnost?

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

16. 8. 2008 16:56
Jak to vidí jinde

15. 8. 2008 (iHNed.cz)

Ruský velvyslanec Dmitrij Rogozin vyzval NATO, aby nerušilo Radu NATO-Rusko. O zrušení uvažují Spojené státy americké jako odvetném opatření za ruské vojenské akcie v Gruzii.

PRAHA 16. srpna 2008 (iHNed.cz)

Ukrajina je prý připravena dát západním spojencům k dispozici svůj systém protiraketové obrany, k nelibosti Ruska také usiluje o členství v NATO a sobotní prohlášení jejího ministerstva zahraničí je toho dalším potvrzením, napsala agentura Reuters.

0 0
možnosti
L

lovermann

16. 8. 2008 16:37
Naivní představa

Jste velice naivní když si myslíte, že po revoluci, která byla financováná a podporováná USA, z Gruzinců se stál svobodný národ, který může vybírat, jakým směrem dál. Źádná země není svobodná, když jeji zkorumpovaní vůdci slouží ne svémo národu, ale jiné zemi. Gruzie je tomu překrásný příklad.

0 0
možnosti
D

duhastrecht

16. 8. 2008 19:17
Re: Naivní představa

Jasně, když lidem vládnou proruští diktátoři je to podle vás, bolševiků, "lidová demokracie", zatímco , když si volí své zastupitele ve svobodnýc volbách je to "reakční kapitalistická diktatura", pamatuji si váš slovník, soudruzi, ze 70. a 80.let, nezměnili jste se.

Smrt ruským okupantům Gruzie!!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 18,62
  • Průměrná čtenost 3410x
Především jsem lékař, mám svoji kliniku a svoji společnost a mám rád svoji profesi.Jsem pravicově zaměřený člověk. Představuji své názory a svůj pohled s výhodou nadhledu od jinud!

Jsem známý tím, že pro pacienty, laiky, i veřejnost popularizuji a vysvětluji různá onemocnění tak, aby to pochopili.  Kolegové mě sice chtějí někdy zabít, neuvědomujíce si, že jejich učená vysvětlení laik nechápe a odcházejíc z ordinace je moudrý přesně tak, jako když do ní vstoupil.