Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Yeback

14. 2. 2008 19:04
Dobrá analýza!

R^

0 0
možnosti

Honza

14. 2. 2008 2:53
Pepa má krutou pravdu

VK a Filip hrají vabank, kterou lze velmi snadno odhalit konečně VK přiznal svoji spolupráci s StB a spoluagentem Filipem se dohodli, jak president bude komunistické zločince chránit mizernými zákony, nevýkonností Policie a ubohou justicí = nové soudce nejmenuji..VK! Zločinci opanovali celou ČR.

0 0
možnosti

Pepa

14. 2. 2008 2:48
ODS a StB si rozumějí(Filip+Klaus)

Konspirativní metody jsou pořád stejné Kulky, střelný prach , vydírání, hrozby likvidací i vraždy vedou šílence k cíli. To je ODS.Jednou zkorumpují Pohanky a Melčáky, jindy Snítilé a Kalbáče i s Bartákem. Jaký zločin ovládl českou politiku se stačí podívat ne její manipulátory, Dalíky Romany kříže, Šikoše, Šlaufy,Johanese Dvořáky a spol.!!!Kolik mrtvol již lemuje cestu těchto mužů?! NBÚ chrápe,  BIS spí, Topoláka vodí jako pejska, kdo jej vydírá??? Zločinci! kteří? Ti co nakradli ohromné majetky a užijí veškeré metody k ovládnutí politiků!!! BIS bude míti hodně práce s ochranou státních zájmů, životní priorit a zákonodárců. Pozor ty nynější již zločin ovládl!!! Proto skandalizijí rozvědku přes média, namísto zjištění proč se Šlauf s Waiglem sešel??? CHaCHa!!!

0 0
možnosti

Karel

14. 2. 2008 2:34
Zločin podporovaný presidentem

To je nejhorší až tragické odhalení politiků v ČR.Zákonodárců!!§Proto ty špatné zákony, upadající justice, korupce ve veřejných zakázkách ,snahy o vykradení jakéhokoli projektu včetně Olympiády, neurvalost českých politiků nezná zábran. Kulky v dopisech, sřelný prach a jiné ubohosti se neštítí politici využít pro obhájení svých pozic. Co na toto říká BIS???Jak brání demokracii, Proč nesleduje všechny poslance a senátory, kdo je jejich manipulátor, loutkoherec, komu slouží lotky??? Zločincům, kteří unikají z vězení(Krejčíř), vydírají poslance a mají zájem dorozkrást poslední aktiva ČR  (podniky LESY ČR, Letiště, ČD, ČEZ, Povodí s.p. Poštu aj.

Kdy se probudíme, až bude úplně vše rozkradeno, Pak je už pozdě!! Do ulic také nemá cenu vyjít a zvonit klíči

0 0
možnosti

ludovit gregus

14. 2. 2008 2:14
Tak nějak souhlas, ale

pane doktore /jen málo felčarům/   tak říkám a Langrovi rozhodně ne. Nevěřte všem svým akademickým kolegům, nejsou všichni tak čestní, jako Vy.

0 0
možnosti

Majda

13. 2. 2008 22:29
Když jsme přečetli

tolik křišťálově čistých faktů (z nichž všechny byly - jak jinak - na 100% podloženy) jen jedna malá, nicotná přípomínka: v USA ministr vnitra nemá na starosti policii a bezpečnost ale něco jako životní prostředí. Informace autora jsou však neprůstřelné.

0 0
možnosti

TOPOLJE

13. 2. 2008 22:06
Gratuluji!!!!

Opravdu vynikající článek. Musím poděkovat autorovi. Je jeden z mála opravdu inteligentních bloggerů na idnes (ne jako demagogové Polanecký, Kříž, Šimoník), který vidí věci tak jak jsou.... R^R^R^

0 0
možnosti

VašekBrno

13. 2. 2008 19:46
ne Klaus

 trpí stihomamem, čirým egoismem a stařeckou demencí- něco jako zlomyslný stařík, který chce být u koryta..;-D

0 0
možnosti

j@ck

13. 2. 2008 19:20
-

Že by Klaus měl Alzheimera? Nene, jeho správná diagnoza je následující

http://www.help24.cz/index.php?page=clanky&view=narcisticka_porucha_osobnosti

I když ta stařecká demence už se u něj taky začíná projovavat a bude hůř :-P

0 0
možnosti

rezjir

13. 2. 2008 18:45
Mně by jenom zajímalo

kdy se Šlouf sešel s Veseckou. To mi nějak ve víru událostí uteklo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 18,62
  • Průměrná čtenost 3410x
Především jsem lékař, mám svoji kliniku a svoji společnost a mám rád svoji profesi.Jsem pravicově zaměřený člověk. Představuji své názory a svůj pohled s výhodou nadhledu od jinud!

Jsem známý tím, že pro pacienty, laiky, i veřejnost popularizuji a vysvětluji různá onemocnění tak, aby to pochopili.  Kolegové mě sice chtějí někdy zabít, neuvědomujíce si, že jejich učená vysvětlení laik nechápe a odcházejíc z ordinace je moudrý přesně tak, jako když do ní vstoupil.