Díky bratře Paroubku, za přesvědčení tvého přítele Obamy.

Před nedávnem, bratr Paroubek brojil proti zbrojení. Jezdil po celém světě, navštívil svého přítele Putina, poradil se svým souputníkem Assadem a brojil a brojil a brojil proti na Rusko nemířenému radaru v Brdech, za jehož umístěním stála ultrapravicová vláda jestřábů z Vólstrýtu prezidenta Bushe. Jeho boj nadělil plody. A po změně vládců Bílého domu se konečně dočkal levicového přítele Obamy, se kterým podle svých slov dohodl, že radar nebude. A basta!

Obrázek "Patriot" převzat z Ateo.

 

Na základě přátelské dohody Obama – Paroubek, odjel americký prezident do Moskvy, kde oznámil prezidentovi Medvědovi a jeho premiéru a souputníku Putinu, že na základě dohody s bratrem Paroubkem radar nebude. To už, ale Putin věděl od svého souputníka Paroubka a tak ho to ani nepřekvapilo.

Bratr paroubek hrdě oznámil, že rozhodl o tom, že radar nebude a že za to může ON a ČSSD. Hrdě stál proti dešti nadávek a vajec, které byly podle jeho slov zcela nevybíravým útokem na jeho těhotného psa, a odolával jsi se slovy, že on zajistil Česku světlé zítřky.  Zlí jazykové jeho čin přirovnali k Mnichovu, ale kdeže.

Odpor proti jeho Paroubkově osobě byl dán tím, že bratr Paroubek chytře neoznámil, že druhá část dohody byla souhlas (a možná i prosba), aby na našem území stály rakety místo radaru. Chtěl nás napínat taškář.

A skutečně. Hodiny po té, kdy Obama oznámil Paroubkovo rozhodnutí premiéru Fišerovi, Putinovi a Ahmadi Neřádovi, oznámil Obama druhou část dohovoru Obama – Paroubek. Rozmístění obranných raket na území Česka.

Tím že se jako zabijí dvě mouchy. Jednak se nebude muset platit odpornému starostovi Trokavce a jednak budou rakety v Milovicích, nebo na Libavě. Tam už ostatně byly před časem rakety ruské, ty mírové. Zlí jazykové to porovnají s dohodou Ribbentrop – Molotov, ale je třeba říci, že tentokrát je to něco jiného, tentokrát je to dohoda mírová.

Dovolte mi pochválit bratra Paroubka „Všechna čest bratře“, tak jako jsem byl zavilým odpůrcem raket ruských, tak jsem já s ostatními rozumnými lidmi pro rozmístění raket, které nás budou bránit proti raketám Islámským. To ty jistě, bratře, jako praktikující křesťan chápeš.  

Ano! Jako jiní občané jsem ti spílal, když jsi tvrdil, že jsi se s Obamou dohodl, nevnímal jsem Tvůj vliv na něho, a tak se ti zde omluvám.  Jen buď prosím důsledný a braň rozmístění raket zuby nehty. Celá pravice ti tentokrát pomůže.

 

vice o tematu zde:

Z Jeruzaléma k Obamovi, přes radar k Paroubkovým preferencím


 

Autor: Vladimir Danicek | neděle 20.9.2009 22:16 | karma článku: 29,26 | přečteno: 2448x
  • Další články autora

Vladimir Danicek

Ne nemáte pravdu pane Železný

24.7.2020 v 10:01 | Karma: 33,95

Vladimir Danicek

Nikdo jich neměl víc

14.10.2019 v 12:50 | Karma: 19,56

Vladimir Danicek

A kdo to je ten Hutka?...

4.8.2018 v 14:00 | Karma: 44,82

Vladimir Danicek

Boj je dobojován

27.1.2018 v 14:00 | Karma: 17,06

Vladimir Danicek

Obelhaní

28.10.2016 v 2:55 | Karma: 38,93

Vladimir Danicek

Clanek smazan

30.12.2014 v 12:26 | Karma: 28,97
  • Počet článků 107
  • Celková karma 18,62
  • Průměrná čtenost 3410x
Především jsem lékař, mám svoji kliniku a svoji společnost a mám rád svoji profesi.Jsem pravicově zaměřený člověk. Představuji své názory a svůj pohled s výhodou nadhledu od jinud!

Jsem známý tím, že pro pacienty, laiky, i veřejnost popularizuji a vysvětluji různá onemocnění tak, aby to pochopili.  Kolegové mě sice chtějí někdy zabít, neuvědomujíce si, že jejich učená vysvětlení laik nechápe a odcházejíc z ordinace je moudrý přesně tak, jako když do ní vstoupil.